Witam wszystkich:) Znów was pomęczę trochę moimi pytaniami:) No więc, dzisiaj wyciągnąłem radyjko z mojej polóweczki no i się troszkę przeraziłem bo przewody do kostki były poskręcane i owinięte brązową taśma taką do klejenia kartonów:) No więc zrobiłem to wszystko jak należy polutowałem zrobiłem porządek i ładnie zaizolowałem, no i wszystko było by ładnie pięknie ale przestał mi świecić wyświetlacz znaczy jego podświetlenie:( Radyjko jest seryjne jakby co. Jak macie na to jakąś radę jaki przewód sprawdzić czy coś to byłbym wdzięczny za odpowiedź:) Wymontowałem dzisiaj też wycieraczkę tylną bo nie działała niestety nie wiem jak mogę ją sprawdzić? Podłączałem ja bezpośrednio do aku i nie kręciła czy to oznacza że skończyła swój żywot? Ostatnio zaniepokoiło mnie coś jeszcze a mianowicie duże spalanie mój silniczek to 1,3 a spalanie wacha się w 9 litrach... Oczywiście nie dostaje do odcięcia i takie tam jazda dynamiczna ale w miarę ekonomiczna;) Coś jest nie tak czy takie po prostu musi być?:( Polóweczka ma też lekką czkawkę np gdy wyjeżdżam z zakrętu i redukuje bieg na niższy po puszczeniu sprzęgła tak jakby czka nie wiem czy jest to kwestia tego że mam samochodzik od niedawna a wcześniej jeździłem wtryskowcem i nie umiem jeszcze jeździć moim autkiem czy coś jest nie tak...

No i jeszczze jedno pytanko na sam koniec czy idzie coś zrobić z obwieszonymi drzwiami od kierowcy bo już mi próg rysują:( Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi i sorki za tyle pytań ale jestem jeszcze zielony:(