zależy jaki przebiej w tej poli jest nabity.pompa lucas tam jest, ona do zbytnio udanych nie nalezy im wiekszy przebiej tym gorzej dla niej no i sposób jeżdzenia.
Świece żarowe-jak jest zimno (czyli po nocy to powinna coś podgrzać u mnie tak jest a gdy temperatura przekroczy 70stopni juz swiece nie grzeją.Z tymi dzwiami masz racje tam jest jakies połączenie z przekażnikem od świec i jak otworzysz dzwi zamkniesz a silnik zimy to automatycznie świece sie same włączają.Do końca tego jeszcze nie rozgryzłem dokładnie jak to działa (zakres temperatur itd) musisz długo kręcić by odpalił? sprawdz świece.
Obroty-u mnie też są obroty 1000 ale jest regulacja tego i musze zmniejszyc w "sam naprawiam" jest opis co i jak. A z tymi falującymi obrotami to moze byc coś z niby ssaniem też tak kiedyś miałęm (weżyk zwrotny miałem odpięty taki mały cienki recylkulacja spalin chyba to jest i przez to ssania mi nie wyłączało)
Jak dużo bombelków to nie dobrze sprawdz układ paliwowy zwłaszcza koło filtra.
Czujnik ma 4 piny 2piny są do kompa a 2 do wskażnika na konsoli.Czujnik mozesz sprawdzić miernikiem
http://img213.imageshack.us/img213/5169 ... ratqe0.jpg .
AEF ogólnie dobry silnik tylko trzeba dbać filtry oleje paski wtryski .... mi moja poli pali 5,4-5,5 tryb mieszany czasem z ciężką nogą :-D
Polecam poczytać jeszcze posty kolegi vjarecki też ma taką poli i dużo na jej temat wie