1) WYCIERACZKI: wolny bieg wycieraczek przednich nie zawsze działa, a jak działa to po niedługim czasie się wyłącza, a przy szybszych biegach wycieraczki potrafią się nie wyłączać bardzo długo albo nawet wcale po ustawieniu przełącznika na "zero". również po włączeniu spryskiwaczy wycieraczki pracują jakby kilka obrotów za dużo, normalnie w innych samochodach robią około 3 sekwencji wycierania a u mnie jest sporo więcej i wszystko się rozmazuje i zamiast czyścić szybę to tylko pogarsza sprawę. czy da się coś z tym zrobić?
2) mechanizm otwierania/zamykania szyby w drzwiach pasażera ciężko chodził i po tym jak moja dziewczyna się na nim wyżywała żeby zamknąć szybę przestał działać. może ma ktoś na zbyciu takie cudo?
3) woda z nad szyby dostaje mi się do wnęki, gdzie jest akumulator, i dalej jakoś spływa na nogi pasażera. zapewne jest gdzieś tam dziura jakaś, ale też ta osłona co jest nad akumulatorem u mnie prawie nie istnieje. czy coś takiego też macie?
4) wymieniłem wahacze z przodu i łożyska, i zauważyłem za nadal przednie prawe koło jest pod kątem, znaczy się schodzi się górą do środka. wcześniej myślałem że to może wina zużytego wahacza, który był w strasznym stanie ale jednak to nie było to. jaka może być tego przyczyna?
-- Sob Sie 29, 2009 7:28 pm --
sorry że 2 razy temat, ale po za problemami z polo mam też problem z neostradą