Dmuchawa polo 6n

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
Bystry
Newbie
Newbie

Dmuchawa polo 6n

Post autor: Bystry »

Witajcie
Mam taki oto problem
Dmuchawa wentylatora postanowiła przestać dmuchać przy tak oto pięknych warunkach pogodowych, ale do rzeczy
Bezpiecznik sprawny
Jak na ostro do dmuchawy to działa. Rozebrałem pokrętło i nie mam prądu na tej blaszce  miedzianej po której jeździ stycznik od pokrętła. Jak podam tam napięcie 12v to normalnie działają wszystkie prędkości dmuchawy, czyli nie dochodzi mi prad do przełącznika. Pytanie czy jest jakiś przekaźnik który mógł się zepsuć. I czy po drodze od włącznika do skrzynki bezpieczników sa jakies kostki które zaśniedziały albo cos.
Sorki  jujor ze nowy temat ale się nie doszukałem w starych odpowiedzi .
Pozdrawiam
Obrazek
Somewhere in the middle of nowhere

==>Muszynka 06/07 Slesin 07 Więcbork 08 Slesin 09 Pławiniowice 09 Rajcza 09 Istebna 09/10 Kozienice 10<==
Awatar użytkownika
Bystry
Newbie
Newbie

Post autor: Bystry »

Ok ogarnięte
Główny kabel który wychodził z skrzynki bezpieczników juz jakis magik łączył i tam był problem.
Do zamknięcia
Pozdrawiam 
Ps pozdro dla wszystkich starych forumowiczów których dawno juz nie widziałem :o ;D;D
Obrazek
Somewhere in the middle of nowhere

==>Muszynka 06/07 Slesin 07 Więcbork 08 Slesin 09 Pławiniowice 09 Rajcza 09 Istebna 09/10 Kozienice 10<==
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”