Silnik 1.3 55KM najprawdopodobniej NZ
Rocznik 1988
Kolor : "blada" czerwien

W aucie jak dotąd przez kilka dni nic nie zdazyłem zrobić ale napewno poleci odświeżenie silniczka
(wymiana wszelkich plynow, zniszczonych rureczek, przewodzikow, filtrow i wszystkiego co bedzie wymagalo wymiany), naprawa uklady wydechowego bo ma przedmuchy i poprawa komfortu pracy silnika bo nierowno pracuje.
W konkretnych planach:
-obnizenie o 40mm i utwardzenie
-nowy układ wydechowy
-odświeżenie calego lakieru ,a jesli okaze sie to kosztowne w cenie nowego lakieru to poleci kolor ciemna wiśnia

-nowe felgi 13 z rantem (szukam takich jak mialem w mojej pierwszej polo z przed lat

-no i silnik, musze doczytac na ten temat ale w planach mam chec zamontowac kompresor,
jednak nie wiem jakie to da efekty przy tym modelu silnika i czy wogole warto... Wolalbym to niz
swapa mimo ze swap wyszelby mnie taniej. Jesli sie okaze ze przy tym silniku to bez sensu
zakladac kompresor wtedy poleci swap.
-no i oczywiscie caly uklad hamulcowy poleci na wieksze tarcze oraz tyl w tarcze.
-kilka wizualnych peirdolek jak ciemne swiatla przod i tyl, lekko przyciemnone szybki
-odswiezenie calej tapicerki (pranie materialow) oraz plastikow. Mam znajomego co robil takie
zabiegi u siebie w crx technika opalania i wyszlo naprawde pieknie