Moje polo to 6n trzy drzwiowe, z boczkami bez otworów na głośniki, a znalezienie boczków z otworami na głośniki graniczy z niemożliwością (albo robię coś źle) i teraz pytanie, czy wejdą przednie z wersji 5cio drzwiowej (ewentualnie z po lifta 3D)? Bo tego wszędzie na szrotach i allegro jest pełno, a u mnie są one w takim stanie, że już wolał bym wymienić nić bawić się w modowanie.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2017, 20:58 przez hux, łącznie zmieniany 1 raz.
Drzwi w 3d, a co za tym idzie i boczki są dłuższe niż w 5d, ale same kieszenie z miejscami na głośniki są takie same. Wystarczy więc kupić boczki z 5d, odkręcić kieszenie, w boczkach 3d zrobić odpowiednie dziury wzorując się na tych z 5d i przykręcić kieszenie.
A z polifta 3d wejdą? Boczki co mam teraz są już wytarte i w lewych zatrzask poszedł i jest zmyślnie ukryty blachowkręt, już lepiej było by wymienić całość. Przełożenie kieszeni to ostateczność
Witam Wszystkich!
Jestem świeży i to jest mój pierwszy post.
Mam polówkę z 2000r i chce w niej wymienic tapicerke na drzwiach.
Znalazłem bardzo ładne boczki od Polo z 2006 r.
Czy je da sie załozyc do mojej polówki z 2000r ??
Z góry dziekuje za odpowiedź.
hux boczki z 6N2 nie pasują do 6N - trzeba by wymienić razem z kokpitem bo drzwi są takie same ale inaczej jest wyprofilowany boczek przy połączeniu z kokpitem. piotrek3 boczki z 9N/9N3 nie pasują do 6N2 - są to zupełnie inne samochody.