Jestem Krzysztof zwany Żaba
Miałem wrzucić się tu z moim autem na początku sezonu ale z racji korby która wyszła na spacer temat poległ
VW Polo 6N2 GTI 1.6 AVY
zakupiłem auto w zeszłym roku i stan z fotek to stan w jakim zakupiłem auto, niestety auto posiada magiczne przeróbki typu bad look oraz tylną klapę bez klamki których w przyszłości chcę się pozbyć. Od zakupu auto brało olej cygan zasiłek by w niedługim czasie wyprowadzić korbę na spacer i to był powód że auto nie wyjechało w tym sezonie dalej niż na kanał
W skrócie historia auta w moich rękach: odkupiłem od człowieka który mocno zaniedbał auto ale okleić wszystko matą wygłuszającą potrafił, na dzień dobry po zakupie diagnoza silnik zajechany jak koń po westernie, po niedługim czasie padły mechanizmy opuszczania szyb, akumulator oraz doznałem lekkiego wjazdu w tylni zderzak na parkingu kropkę nad i postawiła korba która wyszła pospacerować w pole podczas powrotu z zakupionymi felgami. Auto trafiło do https://www.facebook.com/ASOCitroenMusielak/?fref=ts by czekać na zamówiony inny silnik który okazał się jeszcze bardziej zajechany od tego który był w aucie tak więc ostatecznie ASO zbudowało praktycznie nowy silnik z dwóch trupów które posiadałem plus naprawili wszystkie fuszerki poprzedniego właściciela auta i odstawili auto w stanie wizualnym wręcz salonowym, gdyż nawet kratki wentylacyjne były umyte od wewnątrz. Tu serdecznie dziękuję za trud i serce pracowników ASO włożonych w reanimację auta. Aktualnie pozostała już na szczęście (i odpukać) tylko kosmetyka i posadzenie GTI na nowej feldze z odpowiednim spasem

Auto stoi na gwincie AP Sportfahrwerke i cierpliwie czeka na założenie felg 3SDM 0.05 16cali 8j
Ps w aucie był założony K&N Typhoon Kit który aktualnie jest na sprzedaż link do aukcji podrzuciłem w topiku giełda, dla zainteresowanych z forum rabat