Witam mam pytanie odnośnie foteli z polo , coś popsuło się z regulacją wysokości siedziska. I tu moje pytanie czy fotel wyposażony w airbag ma taki sam stelaż jak fotel bez airbaga ?? I czy jest dużo zabawy przy rozbiórce fotela ??
na 100% gdzieś był manual jak rozebrać fotel. Sam z niego korzystałem. Dla wprawionego fotel rozbiera się parędziesiąt minut. Pewnie można i krócej Co do stelaży nie pomogę.
[quote=""kolo""]na 100% gdzieś był manual jak rozebrać fotel. Sam z niego korzystałem. Dla wprawionego fotel rozbiera się parędziesiąt minut. Pewnie można i krócej Co do stelaży nie pomogę.[/quote]
Podepnę się pod temat.
Czy ktoś z Was borykał się z problemami z przesuwaniem siedzeń przód/tył? Ponieważ U mnie w polo strasznie ciężko chodzi fotel pasażera, A poprzedni właściciel twierdził że to typowa dolegliwość tych aut.
[quote=""PTMP93""]Czy ktoś z Was borykał się z problemami z przesuwaniem siedzeń przód/tył?[/quote] U mnie bardzo ciężko przesuwał się fotel kierowcy. Wyczytałem na forum jak go zdemontować i okazało się że w prowadnicy była 20 groszówka .