[6n] Potrzebuje pomocy. Pytanie dotyczące gwintu..

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
whoshotya
Raczkujący
Raczkujący

[6n] Potrzebuje pomocy. Pytanie dotyczące gwintu..

Post autor: whoshotya »

Witam
Mam takie pytanie czy jest tu ktoś w okolicach Siedlec kto jeździ na gwincie np Marki Ap?!okolice Sokołowa podl. Mińska jeszcze wchodzą w grę. Chodzi mi o to że chciałbym żeby ktoś mnie przewiózł na tym gwincie bo chciałbym zmienić mojego ta technixa na coś w stylu Ap ale w ciemno to już więcej nie kupie nic takiego. Kupiłem ta technixa i jestem zawiedziony. Tzn wygląd samochodu jak najbardziej na plus prowadzenie samochodu też ale jeśli chodzi o wybieranie dziur to jest słabo!normalnie jak ping pong skacze i tyle z komfortu jazdy po naszych drogach. Tzn jeśli mówimy tu o drogach szybkiego ruchu których w moim mieście jest bardzo mało to jest jazda pierwsza klasa. No więc byłby ktoś chętny zabrać mnie na przejażdżkę?! pozdrawiam
Awatar użytkownika
Winiacz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Winiacz »

TA-tesco to po prostu zalany rzadkim olejem taniutki amor, nagwintowany tak by dało się posadzić samochód na odbojach i wyglądać jakoś podczas stania w miejscu. Jakichkolwiek właściwości jezdnych nie ma co co oczekiwać, tyle co obniżony środek ciężkości w sumie.

Można też się bawić w wymianę oleju w amortyzatorze na gęstszy, ale takie rzeczy to ciężko znaleźć opisane, a na pewno nie na forach gdzie rządzi stance. Na którymś związanym z driftem widziałem to miesiące temu, dobra sprawa.
Awatar użytkownika
whoshotya
Raczkujący
Raczkujący

dzięki za odpowiedz ale raczej takie przeróbki nie na moja głowę;)

a i niech ktoś przeniesie ten temat do bardziej odpowiedniego działu:) sam nie wiem jak się mi udało go tu umieścić:)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

kolega miał chwilę AP na audi a4 (do remontu założył serię) i sobie chwalił
możesz też pójść w KW albo ST (matka kw która zastapiła Weitec)
Awatar użytkownika
Barman
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Barman »

mam kit weiteca w Otwocku :D Tylko nie mam foteli w samochodzie :D:D:D nie no narazie nie dam rady Cię przewieźć, ale jak byś był zainteresowany bardzo to pisz to coś wymyślę :) aczkolwiek mój kit troche już zużyty jest :/
Awatar użytkownika
whoshotya
Raczkujący
Raczkujący

Dzięki za chęci ale Otwock trochę przy daleko:) w dwie strony to 180km:) w każdym razie chciałbym sprawdzić czy różnica jest aż taka żeby opłacało się kupić kolejny gwint za 2000 gdzie na tym nie zrobiłem 1000km
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”