[6n] wkładka zamka klapy bagażnika

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

k
krzychu441
Newbie
Newbie

[6n] wkładka zamka klapy bagażnika

Post autor: krzychu441 »

Witam.
Wybiłem wkładkę zamka z klapy tylnej, ponieważ była zepsuta. Muszę kupić teraz nową. Szukam na allegro ale nic nie mogę znaleźć. Ktoś wie gdzie mogę ją zamówić? Czy wkładka od golfa iii będzie pasować? Z góry dzięki za pomoc. :)
Awatar użytkownika
Stunter08
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Stunter08 »

Koleszka zamówił z tego ogłoszenia i działa jak na razie http://olx.pl/oferta/vw-golf-3-iii-komb ... 4a6f021ba5 zapytaj sie czy jest jeszczę aktualnę
Awatar użytkownika
nick
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: nick »

Kolego chcesz kupić nową wkładkę z kluczem (innym), czy chcesz przełożyć zapadki do nowej wkładki, aby działała na stary klucz? Jeżeli interesuje Cię ta druga opcja to kup sobie np. cos takiego i wykonaj przekładkę http://allegro.pl/vw-polo-6n-94-99-klam ... 84932.html
Awatar użytkownika
adek1983
Global Moderator
Global Moderator
Kontakt:

Post autor: adek1983 »

Dodam, że to moja klamka jest :) Polecam również opisany wyżej sposób na adaptację wkładki do swojego kluczyka.
Awatar użytkownika
Stunter08
Raczkujący
Raczkujący

Tak z ciekawości zapytam i jak dostałeś tą wkładkę normalnie czy były jakieś problemy z tym ?
Awatar użytkownika
nick
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: nick »

[quote=""Stunter08""]Tak z ciekawości zapytam i jak dostałeś tą wkładkę normalnie czy były jakieś problemy z tym ?[/quote]

Kupujesz na all.. wkładkę z wąskim kluczykiem (domyślam się że taki masz) bez problemu taką dostaniesz tylko poszukaj... jak będziesz miał jakieś pytania co do przekładki zapadek to pisz na pw, to Ci pomogę..
Awatar użytkownika
Stunter08
Raczkujący
Raczkujący

Lux dzk :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”