Części allegrowicz UWAGA!!!!Problemy

Chcesz polecić albo odradzić jakiś warsztat lub lakiernię ze swojego województwa? To odpowiednie miejsce do tego!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
vw polo9n
Początkujący
Początkujący

Części allegrowicz UWAGA!!!!Problemy

Post autor: vw polo9n »

http://allegro.pl/my_page.php?uid=26076007

12 czerwca 2015 roku zakupiłem od tego allegrowicza skrzynie biegów do Swojej Fabianki. Skrzynia była wystawiona na allegro za 900zł ale dogadaliśmy się na 700zł, transakcja odbywała się po za allegro. Allegrowicz wysłał skrzynię za pobraniem za 900zł i się zaczęło, zadzwoniłem do niego z informacją że skrzynia przyszła za 900zł a nie za 700zł jak się umawialiśmy a on że się pomylił i żebym wysłał mu nr konta i jak pieniądze wpłyną to on mi zaraz odeśle 200zł, trwało to do dziś 23 lipca 2015r. Wykonałem jakieś 15 tel strasznie się ociągali z odbieraniem a także z wysłaniem, jeżeli bym nie dzwonił to nie odzyskał bym tych pieniędzy. Więc uważajcie na niego nie zgadzajcie się na transakcje po za allegro.

Pozdrawiam
Łukasz
Awatar użytkownika
adek1983
Global Moderator
Global Moderator
Kontakt:

Post autor: adek1983 »

Dziwię się, że wogóle zdecydowałeś się na zakup od tego użytkownika. Ostatnie negatywne komentarze nie świadczą o nim dobrze.
Awatar użytkownika
nick
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: nick »

Dokładnie, transakcji poza allegro nie przeprowadza się, a jak już decydujemy się na taki deal to nie na tak wysokie kwoty... jak ktoś zostanie wykiwany, to nikt ci nie pomoże.. a sprzedawca ma nas "w garści". Znam sprzedawców których można policzyć na palca jednej ręki którzy sprzedają części w 100% zgodne ze stanem faktycznym i opisem...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty”