[quote=""konrado85""]Kiedy air?[/quote]
nic nie wiadomo. to jest odległy plan. są ważniejsze tematy puki co a poza tym aktualnie jest zawieszenie KW wiec szkoda by było wywalac
[quote=""JuStIcE""]P.S. jak już gruby swap, to ABF [/quote]
nie wykluczam

jednak chciałbym zeby w przyszłości Derby sapało

fakt ze ABF jest łatwiejszy do włożenia ale z 1.8t jest wiecej frajdy
[quote=""korzenio""] Kozack, masz 2 tygodnie na ogarniecie sie na slesin! [/quote]
[quote=""MiSiEk-GDA""] Jak nie przyjedziesz na Ślesin pokazać i opić kanciaka to całe pomorze się obrazi JEEEP :crazy: [/quote]
niestety nie da rady. wy będziecie w Ślesinie a w tym czasie ja będę bawił się na weselu góralskim mojego ziomeczka

prosta kalkulacja. zlot PKP jest co rok (nieraz nawet 2 razy licząc zakończenie) a okazje na góralskie wesele mogę mieć tylko jedną

ale obiecuje ze jak będę miał okazje kupić śliwowice to przetrzymam ją dla was na 2k16
[quote=""garbatymarcin""]Przy okazji, masz może drugą listwę na maskę? [/quote]
Niestety nie. z gratisów do auta dostałem komplet opon, Ranty 2" (?), 2 orginalne termostaty VW i szperacz
[quote=""KoStEk""]Rafał powiem tak: kibicuje od dzisiaj i jestem ciekawy każdego etapu zmian w Twoim wykonaniu. To będzie dobry projekt.
[/quote]
[quote=""JuStIcE""]Nooo, bracie, słuszny kawał ranciwa powiem Ci Foty już widziałem, zacnie będzie [/quote]
[quote=""garbatymarcin""]Powodzenia z modami [/quote]
[quote=""MiSiEk-GDA""] Fajnie że trafiło auto w łapy kogoś co zrobi z niego dobrego sprzęta za którym nie jedna osoba się obejrzy [/quote]
dzięki Panowie :acute: :acute: