Witam koledzy,jestem tu nowy,wiec sory jeżeli napisze w nie odpowiednim dziale.Mam problem ponieważ mam lekko skrzywioną tylną oś.Mam problem z dostępem bo kopiłem auto z 4 tarczami,z tyłu są zaciski zamiast bębnów.Chodzi o to ze jeszcze się nie spotkałem z takim modelem.dodam ze z tylu są zaciski z forda wiec nie kumam o co chodzi.Chce wymienić te zaciski na oryginalne vw,ale nie mogę takich dostać do mojego modelu.Chciałem się dowiedzieć czy belkę można zastąpić z innego modelu i zaciski tez jakoś zastąpić.
mam jeszcze jedno pytanie,jeżeli kupie belkę z bębnami,to będę mógł założyć bez problemu tarczówki?Belka będzie z czujnikiem abs.orientuje się ktoś czy belka z przejsciowki będzie pasować do mojego modelu?
[quote="Erda 450"]mam jeszcze jedno pytanie,jeżeli kupie belkę z bębnami,to będę mógł założyć bez problemu tarczówki?Belka będzie z czujnikiem abs.orientuje się ktoś czy belka z przejsciowki będzie pasować do mojego modelu?[/quote]
Belka w 6N jest taka sama bez względu na to czy wersja na tarcze czy bębny. Jedyna zmiana jest przy 6N GTI gdzie seryjnie w belce tylnej wbudowany jest stabilizator 22mm
Co do Polo przejściówki czyli 6n2 to belka tylna definitywnie nie podejdzie ze względu na inne mocowania przy tulejach