Słyszałem, iż jest możliwość zainstalowania automapy na Mio Moov 200?
Posiadam oryginalną mapę i nie chce działać.
Czy ktoś wie, jak można to odblokować?
Ślesin 2009 II miejsce w rzucie felgą (10,5 kija) III miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2009 Kozienice 2010 VI miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2010 Ś
No to powalcze, dzięki chłopaki.
Mam nadzieję, że nic nie zespuje.
Ślesin 2009 II miejsce w rzucie felgą (10,5 kija) III miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2009 Kozienice 2010 VI miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2010 Ś
Witam wiesz zabawa z odblokowaniem jest fajna i w miare prosta polego na zamianie pliku ale cos za cos jak masz nowa to w tym momecie tracisz gwarancje Ja tez mam ta nawigacje wszystkie pliki do zaminy ale u mnie jest taka sytuacja ze przez trzy lata mam za darmo aktualizacje i niestety bede musiał z tym wszystkim poczekac Chociaz ja nie moge narzekac na nape jaka mam wgrana Pozdrawiam
Nie można przywrócić stanu pierwotnego?
Mi nie chodzi, żeby rezygnować z tamtej mapy, chce mieć do wyboru drugą, gdy ma włożoną kartę z nią.
Tak jest w clarionie, wgrana MapMap, a jak włożysz kartę z Automapą to idzie Automapa.
a wiecie że smerfy już nie długo zaczną sprawdzać legalność map w nawigacjach? imei telefonu już sprawdzają, nawigacje są następne na liście (nie pytajcie skąd wiem)
[quote=""mmmarcin""](nie pytajcie skąd wiem)[/quote]
z ktoregos z portali internetowych. tez o tym czytalem i jest to smieszne co w Polsce sie wyprawia.
DO NOT TROUBLE TROUBLE, UNTIL TROUBLE TROUBLES YOU.
Mogą sobie sprawdzać i tak 99% nawigatorów ma mapę na karcie która możesz wyjąc przed kontrola a oni będą sprawdzać urządzenie bez mapy albo z mapa oryginalną.
Sunker One Elite + Wilson Little Will = Powrót do korzeni
Witam.
Odblokowałem swoją nawigację i wszystko działa jak należy, sam sprzęt dostał wiele dodatkowych funkcji (odtwarza mp3, filmy, pliki excel, pdf, zdjęcia, gry, itp itd).
Nie jest to trudna sprawa, jak ktoś chce mogę pomóc z Mio Moov 200.
Witam. Kupiłem odblokowanie do MIO 200,330,360,370,500,580 . odblokowuje te navigacje umozliwiajac dostep do wszystkich mozliwosci Windows CE. I wtedy mozna wgrywac mapy innych dostawcow.Mozna ja tez ponownie zablokowac i nikt sie nie polapie koles mnie zapewnil. wgrywa sie tylko stary plik i navi jest zablokowana. ( jak cos moge udostepnic to odblokowanie) pozdrawiam.
frost79
Ty to kupiłeś? Użyj GOOGLE to taka całkiem przydatna wyszukiwarka internetowa - pomaga właśnie w takich problemach i nie trzeba za nią płacić.
CO do legalności map/laptopów/telefonów itd to dziwicie się co się w Polsce wyprawia, ale to co w Polsce jest dziwne na zachodzie jest normalne, bo tam ludzie nie myślą jak tu oszukać kogoś na 300pln tylko po prostu kupują legalne oprogramowanie z pełnym supportem. To tyle w kwestii legalności