9n3 gti front by Wilczq

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Wilku89
Niesolidny klient sklepiku

9n3 gti front by Wilczq

Post autor: Wilku89 »

Rok: 2008
przebieg: ok 19tyś na chwilę obecną :mrgreen:

Wyposażenie nie powala.. klimatyzacja typu climatic (półautomatyczna), podgrzewane lusterka, sterowanie el. szyb przednich i lusterek, chyba tyla :bb:

Auto kupione jako nowe z salonu. Na razie wszystkie szyby poszły w czerń 30% przyciemnienia, zaciski i bebny w czerwień, zmieniona strumienica na sportową i tłumik ultera:

http://www.youtube.com/watch?v=Px1d5msnYOw uprzedzam, ze tlumik zostanie podniesiony do lini poziomej i troche bardziej schowany, na razie czekam, az caly ukald sie przepali no i zeby woda ladnie sciekala :roll:
Moc podniesiona z seryjnych 80km do ok 90km, tak mowili w zakladzie :szefu: Basik przyjemny dla uchu, nie za glosno, nie za cicho, wsi nie ma, wiec jest dobrze.

Niedlugo bede dorabial kluczyk-scyzoryk, aby auto otwierac z pilota z opcja komfortu (szyby). Potem lekkie poprawki lakiernicze, wieksza felga, mysle nad jakimis 16stkami z gumami 195/45.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, 8:57 przez Wilku89, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gvido
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gvido »

Bardzo ładna 9N3 :D ale...
- chlapacze out!!!
- tłumik spoko tylko musisz go lepiej zamocować... a tak na marginesie jaki to jest dokładnie model Ultera??? bo ja mam tylko samą końcówkę takie kolanko Ultera i mam zamiar wymienić końcowy stąd moje pytanko....
z tych felg to zrób zimówki a 16'' będzie pięknie wyglądać... plus lekka gleba... a właśnie wg mnie bardzo ładnie by wyglądały lampy od 9n3 GTI :)

Powodzenia w dalszych modach... może gdzieś spotkam w TBG twoją Polówkę jak na razie mi się to jeszcze nie udało...
Więcej o Mojej 9Ence Obrazek CzArNa StAll WINTER EDITION <!-- s][img]http://img23.imageshack.us/img23/7553/b ... xi2333.jpg[
Awatar użytkownika
Bart.
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bart. »

Bardzo ladne autko - pierwsze zdjecie super!!!
Dam ci rade - wrzuc miniaturki fotek bo zaraz ktos sie do ciebie odezwie w tej kwestii :)
ObrazekObrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Wilku89

heh, no chlapacze chce wywalic, ale od razu caly syf z drogi beda mial na aucie, a ze dbam o samochod do przesady, to mysle, czy warto :this:

tlumik bedzie poprawiony, jak pisalem :)

http://allegro.pl/item688285906_wydech_ ... ancja.html to ten model.
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

Piekne auto ! swietne fotki :) ja wyrzucilam chlapacze i choc tego samego sie obawiam,bo tez dbam o auto bardzo , to jednak po ich zdjeciu patrze na auto i wyglada to o wiele wiele lepiej :)
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

no bardzo ladna 9n3, wrzuc tez siakieś "normalne" foty bez efektów photoshopa, wtedy lepiej będzie widac co należy jeszcze w aucie zmienić :) ogolnie autko mlode to pewnie jeszcze dlugo Ci posluzy :)

no i standard, felgi na wieksze z nizszym profilem oponki i lekko go zblizyc do gleby :)
Awatar użytkownika
Wilku89

Aktualizacja:

chlapacze zdjete, tlumik poprawiony, centralny z pilota zalozony z selektywnym otwieraniem auta [tylko jeszcze brakuje szyb domykanych z pilota..] zalozone xenony 6000K, skubance w nocy wymiataja :hello: do tego zarowki pozycyjne 5diodowe :D i zarowka rurkowa biala we wnetrzu samochodu.

W czwartek przegląd, bo 30tyś już prawie jest :banghead: :mrgreen:
Felgi i opony zakupione: 17' 5x100 ET chyba 35, oponki 205/40:

http://img9.imageshack.us/img9/1888/p1090186.jpg

Mysle zeby do tego zakupic sprezynki, bo na cale zawieszenie nie mam kasy i tez nie ma sensu, jak prawie nowe jest, wiec chyba wezme to:

http://allegro.pl/item911908700_sprezyn ... _nowe.html
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtsen1 »

dawaj fotki na nowych kołach :D
Awatar użytkownika
Słodki
Początkujący
Początkujący

Post autor: Słodki »

Oj piękne felgi :) również czekam na zdjęcia całości i myslę, że będzie zacnie :oki:
Moja Polówka :) ==> viewtopic.php?f=31&t=11179
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Hehe, autko bardzo ładne, od razu zwróciło moją uwagę na rozpoczęciu sezonu na Podpromiu, co zaowocowało wręczenie m ulotki :D Dodaj jakieś fotki jak się to teraz prezentuje, bo jest na czym oko zawiesić :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Wilku89

No witam, witam po przerwie, myślałem, że już zapomnieliście o moim aucie :bb:
Sprawy wyglądają tak: założone springi progresywne weiteci ultra gt -30mm, ori emblemat gti na klapę, naklejka vagu, mycie silnika po zimie, obwódka tłumika w czarny mat. Tam na focie widać, jak wisi mi lampka od podświetlania tablicy :angry2: ale już założone nowa, bo w tamtej się zaczep urwał heh. Na wakacjach zawita grill od GTI i bra na maskę z czerwoną nicią i będę myślał nad smoked front ;D lampy dymione, bo szkoda kasy na oryginalne od gti. myślę, że tyle wystarczy tej polówce, no może jeszcze zawieszenie gwintowane, ale to niezbyt prędko :-(
Kiedyś w przyszłości welurki dokupie, hamulce lepsze chyba od ibizy fr, bo tarcza to mi ginie w tej feldze.. na razie zostały mi drzwi do malowania, bo komuś klucze ciążyły za bardzo w kieszeni.. i polera całego po zimie,
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 26 maja 2010, 20:20 przez Wilku89, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

Mi osobiście alu się nie podoba,zalatują mi tu chinolami :-(
Awatar użytkownika
matii
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: matii »

[quote=""Kamil88C""]Mi osobiście alu się nie podoba,zalatują mi tu chinolami[/quote]
Mi też... A co do znaczka GTI ja już zakupiłem 1.2 a za miesiąc bedzie chip na ~140 :D
A do polerowania czego używałeś;>
Była Cordoba Vario FL TDI
Awatar użytkownika
Wilku89

może po sezonie sprzedam kółka i kupie coś szerokiego, na culta :szefu: na razie te wyglądają zajebiście i je zostawiam
L
Larson
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Larson »

fajne 9n3 nieliczne ktore nawet nawet wyglada :)
tylko ten znaczek gti...
smoked bedzie pasowac, rob rob :)
pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „9N3”