tak jak pisze bleah1986 lepiej poszukać i kupić oryginalny zestaw i masz pewność że wszystko będzie chodzić tak jak trzeba a to co oni piszą na aukcjach to trzeba podzielić przez 100 i ciekawe czemu nikt tego nie kupuje :?:
Dokładnie moi przedmówcy mają rację. Wiem to z doświadczenia. Uniwersalne odpadają - wierz mi. Plecam oryginalne sama takie zakupiłam bo uniewrsalne to była lipa serio.
zestawy sa np.firmy "electric life power windows" dedykowane pod konkretny model (ja trafiłem taki na allegro gdzie było napisane ze z magazynów vw) za śmieszne pieniadzę i powiem ze mechanizmy niczym nie odbiegaja od orginału (były porównania)w dodatku w zestawie wiązka.panel z przełacznikami,przelotki na drzwi itd...zestawik hula juz 3 lata bez żadnych usterek
nie wypowiadam się na temat zestawów uniwersalnych bo szkoda strzępić języka
-- Czw Lip 16, 2009 10:20 pm --
zestawy sa np.firmy "electric life power windows" dedykowane pod konkretny model (ja trafiłem taki na allegro gdzie było napisane ze z magazynów vw) za śmieszne pieniadzę i powiem ze mechanizmy niczym nie odbiegaja od orginału (były porównania)w dodatku w zestawie wiązka.panel z przełacznikami,przelotki na drzwi itd...zestawik hula juz 3 lata bez żadnych usterek
nie wypowiadam się na temat zestawów uniwersalnych bo szkoda strzępić języka
Odświeżę trochę temat, bo mnie korcą te elektryczne szyby z tym że z przodu mam orginał a chciałem na tył? Ktoś montował na tyle uniwersalne?? Czy można jakoś przerobić orginalny zestaw z przodu?
Pozdrawiam.