Model samochodu: Polo 6N
Rocznik: 97
Potrzebne materiały:
Wkrętarka
Wiertła (w zależności od wielkości wkładów do żarówek)
Wkłady/gniazda
Żarówki (ja użyłem 2w)
Kable (4x ~ 20cm)
Konektorki
Koszulki termokurczliwe + coś do zgrzewania
Kombinerki
Klucz 7mm
Silikon lub uszczelka pod oprawkę
Lutownica
Chęci :-D
Czas wykonania: 1h
Koszty: +/- 20zł
Sposób wykonania:
Na sam początek odkręcamy kierunkowskazy, śrubka znajduje się w miejscu zaznaczonym na czerwono:

Po odkręceniu można wyciągnąć cały kierunek.
Następnie zabieramy się za zaznaczenie mniej więcej miejsca w którym chcemy mieć umocowaną naszą żaróweczkę. Ja umieściłem ją od dołu ponieważ tam jest najwięcej miejsca

Przystępujemy do wiercenia, do tego celu użyłem wierłełka 14mm ponieważ taką miałem średnicę oprawki na żarówkę.

Odkładamy kierunek i zabieramy się za zrobienie postoju, do tego celu będą nam potrzebne konektorki, kombinierki, oprawka oraz koszulki termokurczliwe.
U mnie wyszło to mniej więcej tak:

Tutaj już zamontowane w kierunku:

Następnym krokiem jest podłączenie się do elektryki. Do tego celu użyłem nożyka, konektorków, lutownicy oraz koszulek termokurczliwych

Raczej najprostsze jest podłączenie się pod postoje, bo wtedy mamy najmniej roboty. (niestety nie mam zdjęć jak się podłączyłem ponieważ nie miałem możliwości ich zrobienia)
Poniżej na zdjęciu widać postój, rozciąłem kabelki, podłączyłem konektorki z obu stron + dołączyłem do nich kable które prowadzą z postoju kierunkowskazu
(Można to wykonać lepiej, ale ja wpadłem na taki właśnie pomysł)

Później składamy wszystko, tak jak było i gotowe :oki:

Jest to mój pierwszy manual więc jeśli coś nie tak proszę mnie o tym poinformować

Pomysł zaczerpnąłem od użytkownika z naszego forum majx, wykonanie własne.