[6n2] Centralny zamek Wtyczka??

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
mateusz45619
Newbie
Newbie

[6n2] Centralny zamek Wtyczka??

Post autor: mateusz45619 »

Witam. Posiadam VW Polo 1.4 16v 2000 Rok . W drzwiach kierowcy jest taki zamek jak na zdjęciach. U mnie nie jest w ogóle podłączone wejście z 4( zdjęcie nr 1) pinami nie ma w drzwiach żadnej wiązki, Jest podłączona jedna wtyczka 3 piny (zdjęcia nr 2) . Od czego jest to wejście 4 piniowe (Zdjęcie 1) dlaczego w drzwiach nie ma żadnej wiązki aby to podłączyć. Numer zamka to 6N1 831 015 D (Data produkcji 15.03.2000r).

Zdjęcie 1
Obrazek

Zdjęcie 2
Obrazek
Awatar użytkownika
Marianoo
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Marianoo »

Foto nr2 tam jak zaznaczyles to nizej i od lewej taki "fiutek" wystaje, to nie masz tam przewodu pastikowego zoltego wpietego??
Widac masz tylko podpieta wtyczke pod kluczyk, a nie masz wiazki na pompke. Z kluczyka otwierasz jedne drzwi czy wszystkie? Bo wychodzi na to ze tylko jedne.
[size=12px][/size]
m
mateusz45619
Newbie
Newbie

Post autor: mateusz45619 »

Mam podłączony ten żółty wężyk i kostkę 3 pianową (zdjęcie nr 2) ale nie mam podłączonej wtyczki 4 piniowej( Zdjęcie nr 1) w ogóle nie ma żadnej kostki anie przewodu w drzwiach żeby to podłączyć.Za co ta wtyczka 4 piniowa odpowiada? gdzie mogą iść przewody ?Zamykanie mi działa z kluczyka i pilota wszystkie drzwi mi sie zamykają i otwierają.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”