Scyzoryk, a polo 6n???

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

.
...ADAM...
Mały interesant
Mały interesant

Scyzoryk, a polo 6n???

Post autor: ...ADAM... »

Znalazłem takie coś: http://motoallegro.pl/item681203954_klu ... 34mhz.html

I mam pytanie czy istnieje możliwość założenia go do polo????
Macie jakieś doświadczenia, czy to wogóle ma szanse działać, ja mam kluczyk z immobilizerem, taki klasyczny z zewnątrz gładki o wewnętrznym wycięciu i mam niestety tylko 1 :( , więc scyzoryk byłby fajny. Polo jast ściągnięte z francji, ale alarm który mam chyba został założony w polsce bo kolega ma taki sam w audi..., (nie wiem za bardzo jaka to firma... w logo jest jakiś skorpion:P (jeśli to ma znaczenie)) alarm jest podpięty pod centralny zamek i mogę nim otwierać drzwi i tylną klapę.
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

k
killer-os
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: killer-os »

te scyzoryki to jedno wielkie gowno . mi juz sie jeden połamał po 2miesiacach , kupilem alarm taki jak ...ADAM... pokazał ..odradzam!!! :banghead: :banghead:
Awatar użytkownika
bzyku777
Początkujący
Początkujący

Post autor: bzyku777 »

Witam
tak jak kolega killer-os napisał :wielkie G
ja kupiłem podobny centralny stiga ale płytkę z ich kluczyka wkomponowałem w orginalny scyzoryk vw
i mam go juz długo i działa bez zarzutu a tamten się rozleciał
jest z tym zabawy nie powiem podcianania płytki.lutowania,rzeżbienia plastiku w środku ale efekt zabiegów jet całkiem przyzwoity i sie sprawdza
w orginale vw jest miejsce na immobiliser specjalnie na to przygotowane,tak ze tylko przekładka z starego kluczyka
Obrazek
to jeeden z tańszych zabiegów no chyba ze zakup sterownika centralnego z scyzorykiem lub czysty scyzoryk do zaprogramowania pod ten że sterownik al ewtedy vag lub aso i koszta !!!!
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

to jeeden z tańszych zabiegów no chyba ze zakup sterownika centralnego z scyzorykiem lub czysty scyzoryk do zaprogramowania pod ten że sterownik al ewtedy vag lub aso i koszta !!!!
pozdrawiam
Aby zmniejszyć koszty jest firma produkująca alarmy z płytką pasującą plug&play do ori scyzoryka
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

Michał88 pisze:
pozdrawiam
Aby zmniejszyć koszty jest firma produkująca alarmy z płytką pasującą plug&play do ori scyzoryka
mógłbyś podać namiar na tą firmę?
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

turzol firma produkująca te alarmy to TopSafe
Tu masz temat na przykładzie mk3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=63744

a tu gotowce na allegro http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5825688
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

tylko kup oryginalny scyzoryk a nie chińska podróbę.ja mam oryginal i działa jak ta lala.kumpel miał chińszczyznę za 30zł to po jakimś czasie mu się rozpadł.mi scyzoryk oryginał vw udało się kupić za 60zł niby używany ale jak nówka wygląda
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

na allegro są ori scyzoryki bez wnętrzności, idealne na przeszczep płytki za ok. 70zł, kolega Tofik gdzieś podawał link, jak znajdę to zapodam :)
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”