[6N] Flokowanie podsufitki

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

V
Vw_Tyski_
Raczkujący
Raczkujący

[6N] Flokowanie podsufitki

Post autor: Vw_Tyski_ »

Witam Forumowiczów.

Chciałbym zasięgnąć waszej opinii na temat flokowanej podsifitki w 6N. Chciałbym swoją jakoś 'zmodyfikować' bo odkleił się z niej materiał :/ i myślę nad flokiem bądź "obić" ją w alcantarze...
Podsufitka w alcanatrze i słupki we flocku? Co o tym myślicie? Albo Podsufitka we flocku i słupki na czarno?

Chętnie "wysłucham" waszych opinii.
Pozdro
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Ja u siebie nie mieszałem i wszystko dałem w pseudo alke i jest miodnie. Co do floku, ostatnio flokowałem sobie osłonę bagażnika i na początku strasznie syfi jak się dotknie itd. trzeba szmatka ją przejechać i jest si. Dalej, flok strasznie szybko się syfi i w odróżnieniu do alki trzeba bardziej temu uwagę zwrócić. Osobiście jeżeli chodzi o środek doradziłbym alke. Jeżeli małe jakieś elementy to można się pobawić flokiem.

ps. Ja za obklejenie materiałem środka dałem 300 zl //
Awatar użytkownika
Ala
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Ala »

My mamy wlasnie podsufitke w alkantarze a słupki i uszczelki we floku jest super! Wejdź sobie w nasz temat tam sa zdjęcia :) ale po założeniu wszystkiego żałuje ze nie zrobiliśmy podsufitki we floku, o wiele ładniej ten flok wyglada (mocny odcień czarnego mamy) i jest przyjemny w dotyku :)

Dawaj wszystko we flok, a nie pozalujesz! :)
P
Polo71
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Polo71 »

Ja mam odwrotnie jak Ala podsufitka cala flokowana a slopki alkantera i wygląda znakomicie
ODPOWIEDZ

Wróć do „pytania dotyczące stylingu”