[6n] odswieżenie zawieszenia gwintowanego

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Anonymous

[6n] odswieżenie zawieszenia gwintowanego

Post autor: Anonymous »

z racji tego ze sie sezon skonczyl ,sciagnalem sobie gwint z auta w celu odswiezenia i kupienia nowych elementow , ,stad moje pytania jakie odboje najlepiej twarde ,oslony polecacie ,meczy mnie jeszcze jedna sprawa czy dolną tuleje/gume niewiem jak to sie nazywa amortyzatora da sie wymienic bo ta troche sie rusza , co to jest (na zdjęciu pytajnik ) mialem to pod odbojem i jest lekko pekniete szukam po necie czegos takieo i niema . Czy wiecie gdzie kupic porządne nakrętki metalowo/ocynkowane bo te tez juz sa zmeczone kluczem zreszta alu to czego sie mozna spodziewac

Obrazek
s
siwusek
Początkujący
Początkujący

Post autor: siwusek »

kolego odboje na allegro drowiesz z tatechnix osłony ori lub podobne. Dolne mocowanie amora da sie dokupić lecz do gwintu to cieżko dla tego trzeba ja wybić i jechać do intercarsu i dopasująja tak zrobilem tylko nie mieli idealnej i dali mi wieksza ze wiecej gumy ale to nie problem bo poscinałem i nabilem koszt 7 zł

nakredki żadne ocynkowane lecz z walca nierdzewnego i na tokarkę
ja jestem w stanie ci je zrobić w pracy dowolna grubość i nawet specjalny klucz pod to ci zrobie bo te odkrecanie w tych tatechnix itd to troszke lipa
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”