Koledzy najpierw powiem z innej beczki i w skrócie, znalazłem moje polo czyli 2f co znacie z tego forum, byłem kompletnym żółtodziobem w temacie okazało się że jest to dobra dość rzadko spotykana sztuka i się zaczęło najpierw radość z jazdy i z nie zawodnego działania 6 miesięcy i zaczęło się piekło :crazy: ciągłe usterki i awarie, całkowite stop :!: Nikt nie podał mi gotowej recepty kombinowałem sam z pomocą forum wiec proszę o o drobinę wysiłku z waszej strony
Do rzeczy najpierw
Damian2f wszystko znajdziesz co i jak w diagnostyka silnika pięknie opisuje wszystko
lukas a masz do sprawdzenia ewentualnie do wymiany pierdoły z porównaniem np. do 3f u Cebie raczej drobnostka albo nic nadzwyczajnego się nie dzieje.
Przema$ z tej foty to tak słabo ze szczegółami a nie mam monitora 40 cali w fullHD :victory: z dieslem w polo styczność zerowa ale tak jak przypuszczałem nic skomplikowanego goły motor + pompa elektroniki to tam cieno.
Dodam że bardzo pomocna jest aktualna ETKA można łatwo sprawdzić czy macie odpowiednie części w osprzęcie silnika bo do końca nie wiecie co ktoś wcześniej kombinował. :amen:
PS. Wiem że jestem dziwak ale chyba się nikt nie obrazi.
Mogę tu postrzelać co dolega waszym autom ale nie mam siły bo było mnóstwo razy już pisane. Sory za wykład dajcie te foty takie co coś zobaczę, może pomogę i nakieruje.