DUŻY PROBLEM !! pomocy!!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Krasi120
Początkujący
Początkujący

DUŻY PROBLEM !! pomocy!!

Post autor: Krasi120 »

witam mam problem z VW polo 6N 1996r. 1.4 16V tzn. nie zapala . . . przy zapalaniu silnika obroty dojdą do 4000 i potem tak jak by sie dławił . . . a gdzy wkońcu odpali ( po ok 30 min do 1 godz ) to przy normalnej jeździej jak i przy dynamicznej szarpie samochodem . . . pozatym niedziała oświetlenie deski rozdzielczej i innych podświetleń w środku samochodu . . . byłbym wdzięczny za pomoc bo już kilka warsztatów zwiedziłem i każdy co innego mówi a ceny kosmiczne . . .
Awatar użytkownika
Cooyon
Swój
Swój

Post autor: Cooyon »

VAG coś mówi?
Interfejs VAG - na stanie i co się stanie? Nic kuna... VAG cudów nie czyni. On tylko zwiększa poczucie niepewności.
Szukam literatury fachowej...

"To nie są programy wpisane w stylu \'\' if \'silnik\' jest zmulony then więcej \'wachy\' "." (by Dee Jay Gucio)
Awatar użytkownika
Krasi120
Początkujący
Początkujący

nie no sorki nie znam sie za dobrze na mechanice i nic mi to nie mówi można jaśniej ??
A
Archeo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Archeo »

VAG-COM - oprogramowanie do komputera pozwalające na diagnostykę auta. Jedz do jakiegoś mechanika niech podepnie pod kompa i zobaczy jakie błędy wyrzuca sterownik.
Obrazek
Awatar użytkownika
Krasi120
Początkujący
Początkujący

błędy wyskoczyły 2 moduł zapłonowy i sonda lambda . . . czakam jeszcze na wyrzucenie gazu z auto ( bo nie chce go w samochodzie ) . . . a po wyjechaniu z warsztatu po kilku godzinach znowu to samo ;/ ( po wyczyszczeniu błędów ) . . . .
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”