Witajcie,
jako, ze dzisiaj stalem sie posiadaczem polowki z 2006 r. potrzebowalbym do niej instrukcje. Jesli ktos posiada takowa w wersji elektronicznej, bede bardzo wdzieczny za pomoc.Dziekuje i pozdrawiam.
[quote=""raval""]dzieki, juz kupilem ale i tak sie pewnie przyda.pozdrawiam [/quote]
Jak masz możliwość to zeskanuj książeczkę i wrzuć na jakiś serwer. Ale już linka to na PW podawajcie jakby coś
[quote=""czaja454""][quote=""raval""]dzieki, juz kupilem ale i tak sie pewnie przyda.pozdrawiam [/quote]
Jak masz możliwość to zeskanuj książeczkę i wrzuć na jakiś serwer.[/quote]
instrukcja jeszcze nie doszla (kupilem na allegro) ale i tak nie mam skanera;/
jak sie bardzo zmobilizuje to jak bede kiedys u siostry, ktora ma skaner to zeskanuje.
jak cos to dam znac.pozdrawiam
Witam
Instrukcja od Piotra jest do Polo 9N, a nie do 9N3. Posiadam wersje francuską manuala, porównywałem i niestety są różnice np na samym początku jest dodatkowy mini-dział w którym są wypisane sugerowane inspekcje pojazdu po 15/30/60tysiącach km/2 latach itd .
NIe stac mnie zeby kupic instrukcje za 150 czy 250zl jak w ASO zazyczyli sobie, jakby ktos mogl uzyczyc skany, czy w jakiejs innej wersji, czy odsprzedac jak nie potrzebuje, to ja bardzo chetnie...
Albo jakiegos linka gdzie mozna kupic za nizsze kwoty niz powyzej. Jest ktos z mojego miasta kto moglby mi uzyczyc na ksero instrukcje?
Instrukcje do radia mam, wiec radio odpada. Tematyka Bezpieczenstwo jest taka sama w kazdym VW od wielu lat, wiec bez tej czesci sie obedzie. W Serwis nie wiem co bylo, jesli to karta serwisowa to nie potrzebuje, bo wydrukuja mi na przegladzie, ale przydalaby sie obsluga, czyli dzial 3, to co bedziesz w stanie. Im wiecej, tym lepiej dla mnie, ale w szczegolnosci interesuja mnie parametry techniczne, eksploatacyjne, plyny i pojemnosc, rozmiary ogumienia (kol), wykaz bezpiecznikow, typowe usterki, ustawianie zegara i kasowanie inspekcji.
Na chwile obecna bardzo potrzebny mi wykaz bezpiecznikow, najelpiej z isntrukcji do 9n3 albo zrobione aparatem, tak zebym kolory mogl zobaczyc i gdzie sa wsadzone, ale tylko od aut w ktorych macie pewnosc ze nie byly nigdy skradzione bezpieczniki i jakis handalrz nie zapelnil ich czym lecialo.
[quote=""cruz""]
Na chwile obecna bardzo potrzebny mi wykaz bezpiecznikow, najelpiej z isntrukcji do 9n3 albo zrobione aparatem, tak zebym kolory mogl zobaczyc i gdzie sa wsadzone, ale tylko od aut w ktorych macie pewnosc ze nie byly nigdy skradzione bezpieczniki i jakis handalrz nie zapelnil ich czym lecialo.
[/quote]