Szakal 40 głosów
Fasolka 35 głosów
Doroś 30 głosów!
Tutaj można zobaczyć temat
Gratulujemy i zapraszamy do dalszej zabawy!!!
A oto Polo Czerwca 2009
Szakal Polo 6n z 96rok
Silnik 1043 cm3
Moc jakieś 55KM całkowita seria,jedynie stożek Green i sportowe świece
Zmiany:Czerwone lampy z Polo 6n2,przednie kierunki białe noi co jakis czas cuduje z nimi i teraz są pomarańczowe ,usuniete znaczki Vw,brak listew bocznych,gładki gril D&W,usunieta tylna wycieraczka,klamki pomalowane w kolor nadwozia,zmiana zderzaków z wąskich na szerokie ,doszły halogeny na przód w zderzak i w lampy przednie doszedł bi-xsenon ,Zderzak przedni zawsze gładki nawet Rejka zawsze ze mną podrózuje za szybą ,w środku znajduja sie kubełkowe fotele Recaro z logo D&W całe czarne i podnie została obszyta również tylna kanapa,sportowa kierownica najmniejsza włoszka Raid 28cm super malutka ,zrobiona elektryka w szybach bo w seri nie było,Auto wygłuszone w dzwiach i w tyle zmiany tego da sie odczuć,coś teraz lepiej gra,panele w przednich dzwiach bo nie miałem ,noi w bagazniku sub,kondek i jakoś gra,,, Zawieszenie obnizone Gwintem firmy Weitec,i jestem zadowolony z tego bo na felgach Rsl z polerowanym rantem 8x14 z oponkami naciągnietymi 195 40 14 prezentuje sie tak jak to sobie zawsze wyobrażałem
[size=99px]Zdjecie konkursowe[/size]

Dodatkowe zdjecia