Wreszcie (po roku na forum) wykisiłem się z tematem i pragnę zaprezentować Wam swą ukochaną aPOLOnię

Model:6N --swap--> 6N GTI
Rok produkcji:1998 (końcówka)
Liczba drzwi:3
Silnik:1.4 8v 60KM --swap--> 1.6 16v 120KM
Kolor:biały fabryczny, oryginał póki co
Koła: odrapane alu BBS 15'' na oponkach Toyo Proxes 4 195/45
Wyposażenie (przy zakupie):

Przeprowadzone zmiany (mniej więcej chronologicznie):

Planowane zmiany:

Z fotkami postaram się też pojechać w miare chronologicznie, prezentując krótki rys historyczny.
Otóż przygodę z motoryzacją zacząłem od bolidu marki Tico. Pewnego dnia wracając z pracy natknąłem się jednak na dziadygę wymuszającego pierwszeństwo Civic'em i skończyło się to tak:

Po dojsciu do siebie i otrzymaniu odszkodowania stwierdziłem, że trzeba sie przesiąść w coś, co bardziej przypomina samochód. Justice w 2 dni ogarnął temat i pojechaliśmy do Paffcia po Polę.
Po zakupie wyglądała mniej więcej tak:

Przez prawie rok nic się nie działo. Miała być typowym wozidłem A->B ale mając w pobliżu Justice'a i zakochując się coraz bardziej w Poli nie można nie zacząć modzić

A ostatnio na grubo, dzięki cynkowi Justice'a, dawcy Suff'a i złotym rączkom Sakosg40 i christopherek moja 6n'ka przeistoczyła się w GTI'ka.
Parę fotek ze swap'u:

Resztę wrzuce niebawem jak posprzątam wnętrze i umyję brudaskę. Tymczasem czekam na opinie, sugestie i przytyki

Wreszcie umyta po swapie i (w miarę umiejętności) nawoskowana - pozostało wnętrze ogarnąć:

Messy interior: