[6n2] odbłyśniki xenon

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

[6n2] odbłyśniki xenon

Post autor: dan_199 »

Czy dałoby sie przełożyć odbłyśniki od xenonów do lamp ori tak żeby xenony działały? :crazy:
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Bardzo proszę o odp bo mam możliwość kupna takich odbłyśników a nie wiem czy nadadzą sie na coś :beg:
Awatar użytkownika
Marianoo
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Marianoo »

Mozesz jasneij?:) Patrze na Twoj temat i masz jakies "inne" lampy niz ori i czy chcesz zamiast tych soczewek co masz wsadzic tam xenonowe? Ale tu w temacie napisales ze soczewki w ori lampy.. Hmm jesli same soczewki w oryginalne lampy, no to bedzie rzezba i to niezla. Chyba ze masz cale mocowanie soczewki od gti z tym odblysnikiem od drogowych, to wsadzisz to w zwykle lampy, ale soczewka bedzie z tylu wystawac i trzeba jakas pokrywke dorobic, bo w tej ori dziure trzeba robic
[size=12px][/size]
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Chcę wsadzić odbłyśniki xenon w ori lampy ( nie w angel eyes) gdyż mam możliwość własnie kupienia takich odbłyśników ale nie mam lamp od gti tak więc zastanawiam sie czy byłaby wogóle taka możliwość aby wsadzić taki cały odbłyśnik w zwykłą lampe tak aby to działało :)
mam do kupienia kompletny odbłyśnik czyli soczewkę z drogowymi :)
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

Ja tak mialem kiedys jak jeszcze xenony to byl szczyt luksusu w naszym kraju. Mialem w zwykle wsadzony odblysnik. Szczerz enigdy wiecej bym tego nei zorbił rzezba jak Ch... no ale byly i nawet wygladaly. Xenon odblysniki roznia sie zaczepem na srodku ktory tzreba przerobic.
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”