[quote="lukasz6oo"]Ja jestem tego zdania ze lepiej jezdzic na taniej nowej oponce niz wsadzac jakies używki ,bo co nowe to nowe.
[/quote]
a ja jestem zdania ze lepiej kupic marowa uzywke(conti dunlop goodyear) niz byle jaka niby polska opone robiona w rumunii,gdzie przy pierwszym deszczu masz poslizg i halas w aucie niemilosierny...wedlug mnie debica jest do d*** lyzwa i do tego glosna szczegolnie passio
Goozik mówsz o uzywkach ,ja miałem zimówki goodyear dałem 70zł za sztuke wygladały na solidne ,ale po jednym sezonie były do wywalenia bo powychodziły guzy mimo ze nie była to stara oponka pozostało mi je tylko teraz wywalic.A jesli kupie nowa oponkę to wrazie co moge ja reklamować. Tak jak napisałem prędzej mam drugi sezon passio i nie zauważyłem żeby były strasznie hałaśliwe.pozdro!
opinie jak zwykle beda skrajne,w sunie za 100 zl raczej porządnej opony nowej nie kupisz,ale ta opona jest zaledwie przyzwoita,wystarczy spojrzec sobie na testy www.oponytanio.pl tu poszuj mozna tanio kupic dobra gume
ja bym raczej nigdy nie kupil taniej opony, przede wszystkim bezpieczenstwo najwazniejsze, chyba ze sie nie ma kasy, to wtedy co innego, ale jesli masz wiecej funduszu, to wybierz jakies z gornej polki, na bezpieczenstwie i zdrowiu sie nie oszczedza, takie moje zdanie :szefu: