Dane:
- benzynka 1.4 MPI 60 km
- przebieg 61 300 km
Na początku byłem nastawiony negatywnie na ten samochód, ale po przejrzeniu kilku bardzo ciekawych projektów, także wielu z Waszego forum bardzo się podjarałem i teraz całkiem inaczej patrze na Polówki

Zanim dostałem Polo odkładałem pieniądze na inne autko, więc będę miał możliwości doinwestowania

Aktualnie zdążyłem już zakupić:
- felgi 15 BBS RZ
- opony Goodyear F1 Eagle 195/45/15
- sprężyny Eibach Pro Kit - 30 mm
- reflektory przednie Depo Angels Eyes
- ramki rejestracji aktualnie zrobione pod kolor felg
- żarówki Osram Blue Vision
- żarówka podsufitki i w bagażniku
- wszystkie filtry
- olej Castrol Edge 5w-30
- wymieniona tylna klamka
- usunięta guma czy coś podobnego z rączek w drzwiach
- radio JVC
- pomalowane zaciski i bębny hamulcowe
- okleina na klamkach
- nakrętki na wentyle - kostki do gry
Rzekome BBS RZ miały być proste i wstanie DO UŻYTKU jednak dotarły do mnie 3 felgi pokrzywione i 1 prosta.. Na szczęście dzięki Allegro odzyskałem pieniądze, za które był pokryty koszt prostowania.
Na aukcji zamieszczone były zdjęcia tego typu:

Natomiast po otrzymaniu felg:

Załamka :angry2:
Po lekkiej odnowie
Nowe kapsle ze znaczkiem BBS, nowy lakier i kiepsko wypolerowane ranty. W zeszłym tygodniu ojciec zalatwił mi dobrą polerkę, także ranty zostaną poprawione.

Wybrałem felgi, bo chciałem coś nietypowego. Na forum nie widziałem, żeby ktokolwiek je miał, ale jednak na ten sezon moje to już 3 para

Potem zostały zakupione oponki: Goodyear Eagle F1 195/45/15 4 szt.

Lampy przednie czarne Angels Eyes Depo, do tego założyłem białe żarówki i H7 Sram Blue Vision

A także springi Eibacha

W planach:
- zakup dystansów 20 mm tył i 15 mm przód
- grill GTI
- zegary z GTI
- swap na 1.6 GTI 125 km
- tył wymiana bębnów na tarcze
- może w późniejszym czasie jakieś car-audio
- jeśli swap wypali to będę myślał nad air-ride
Zdjęcia z założonymi nowymi kołami, z lampami i obniżeniem prawdopodobnie dotrze do tematu za ok. dwa tygodnie. Wszystko zależy od pogody.. Mam nadzieję, że zapodacie jakieś fajne pomysły odnośnie kolejnych modyfikacji