Witam,
czy wszystkie roczniki z produkcji 6N2 mają tak nakopane w mechanice? Katalog mówi jedno, a faktycznie zamontowane jest drugie.
Moja polówka z grudnia 99 taka jest, pompa wspomagania, która pasowała, faktycznie nie była przewidziana do tego egzemplarza.
Mechanicy to potwierdzają. Wszystkie takie są?
nie wiem czy jest pokopane czy nie
ja takich problemów jak na razie nie miałem choć przy doborze pompy wody oprócz kodu silnika był potrzebny nr. VIN bo okazało się że były montowa dwie pompy
może poprzedni użytkownik tego Polo coś kombinował i wymieniał
a druga sprawa oprócz wersji silnika masz jeszcze oznaczenie modelowe silnika np. AUD, AUC, AKK,APE, ARC i wiele innych
no i zawsze dobieraj części do nr. VIN
Ja również jak do tej pory nie miałem takiego problemu. Jedynie jest sporo różnic i tak jak kolega pisze trzeba podać więcej informacji to wtedy się znajdzie.
[quote=""adam2308""]Witam,
czy wszystkie roczniki z produkcji 6N2 mają tak nakopane w mechanice? Katalog mówi jedno, a faktycznie zamontowane jest drugie.
Moja polówka z grudnia 99 taka jest, pompa wspomagania, która pasowała, faktycznie nie była przewidziana do tego egzemplarza.
Mechanicy to potwierdzają. Wszystkie takie są?[/quote]
Albo kolega moze jak mooj wujek co kupuje czesci to mowi ze audi a3 03r. A w tym roku byl lift i katalogi sie gubia i nie te czesi dostaje.
Jak amsz polo 99 6N2 to mowisz ze do polo z 200r i juz na pewno dostaniesz czesci do swojego modelu.
Ja jeszcze zadnych probelmow z czesciami nie mialem
Pompa już wymieniona, ja jestem na studiach, a auto w domu, więc nie mam dostępu do numeru. Jak ważne, to mogę poszukać, jak będę.
A sprzęgło? Pytałem mechanika, ile czasu trwałoby wymienienie, więc powiedział mi, że nie może zamówić z góry, bo musi rozebrać, wyjąć stare i zobaczyć, co tam mam.
[quote=""adam2308""]Pytałem mechanika, ile czasu trwałoby wymienienie, więc powiedział mi, że nie może zamówić z góry, bo musi rozebrać, wyjąć stare i zobaczyć, co tam mam.[/quote] :doh: