[6KV5] Wymiana przycisków klaksona kierownica z airbag

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
last_chance
Początkujący
Początkujący

[6KV5] Wymiana przycisków klaksona kierownica z airbag

Post autor: last_chance »

Nie wiem czy dobry dział, ale:
kupiłem kierownicę do swojego polo bo moja już troszkę przetarta jest. Niestety w "nowej" przyciski klaksonu są takie, że potrafią się zaciąć także przełożył bym ze swojej. Ale jak to zrobić?
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 16:01 przez last_chance, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
last_chance
Początkujący
Początkujący

Post autor: last_chance »

Sam doszedłem i zostawiam tutorial dla potomnych:
Obrazek
Należy podważyć plastik w dwóch oznaczonych na czerwono miejscach aż przycisk wyskoczy z zatrzasków.
Awatar użytkownika
izeltaz
Początkujący
Początkujący

Post autor: izeltaz »

To ja dla potomnych dodam że trzeba uważać z podważaniem tych plastików bo bardzo łatwo je złamać.
Awatar użytkownika
zazi1983
Początkujący
Początkujący

Post autor: zazi1983 »

[quote="last_chance"]Nie wiem czy dobry dział, ale:
kupiłem kierownicę do swojego polo bo moja już troszkę przetarta jest. Niestety w "nowej" przyciski klaksonu są takie, że potrafią się zaciąć także przełożył bym ze swojej. Ale jak to zrobić?[/quote]

Ja się podepnę bo w polo mojej narzeczonej nie ma przycisków klaksonu i nie wiem jak one wyglądają żeby je dokupić. Dodam że ma kierownicę z polo 6n2
Obrazek

One LOVE
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="zazi1983"]Ja się podepnę bo w polo mojej narzeczonej nie ma przycisków klaksonu i nie wiem jak one wyglądają żeby je dokupić. Dodam że ma kierownicę z polo 6n2[/quote]
W 6n2 klakson jest zintegrowany z poduszka powietrzna / zaslepka poduszki, więc nie ma jako tako przycisków.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”