[9n3] wszystko o silniku 1.6 benzyna 105 km

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

s
szybki_Harry
Newbie
Newbie

[9n3] wszystko o silniku 1.6 benzyna 105 km

Post autor: szybki_Harry »

Tak jak w temacie :) szukam wszystkiego na temat tego silnika, na internecie nie mogę nic znaleźć na ten temat, nawet sam wujek Google mi nie może pomóc, a bardzo mi zależy na jakichkolwiek informacjach o tym silniku, bo zamierzam kupić taką polóweczkę z 09/2007 z silnikiem 1.6 benzyna 105KM i przebiegiem 30 tyś km
czemu tych silników jest tak mało? ;/
H
Helmut28
Newbie
Newbie

Post autor: Helmut28 »

witam ,mam poloweczke z tym silnikiem 1600 105 koni z 2007 ,kupilem je we wloszech ,powiem Ci tyle od pazdziernika 2010 nia jezdze i nic przy niej nie robie ,oprocz ,oleju co rok ,i czasem zarowki.polecam to autko ,oczywiscie musisz dokladnie sprawdzic czy w twoim modelu nie ma ukrytych wad i jak przeglady wygladaly .ogolnie spalanie wporzo okolo 6 latem to nawet 5.5 przy lekkiej jezdzie,zima gorzej morze nawet 7.fajne szybkie autko pozdro
s
szybki_Harry
Newbie
Newbie

Post autor: szybki_Harry »

dzięki za wypowiedź! chociaż wydaje mi sie, że przesadziłeś z tym spalaniem i chyba coś zaniżyłeś:P
ta polówka jest po wypadku także liczę się z tym, iż moga wystąpić różne niespodzianki
H
Helmut28
Newbie
Newbie

Post autor: Helmut28 »

Powaznie 5,5 mi palil latem na trasie poza miastem przy dojezdzie do pracy przy stalej predkosci ok 70km. A pozatym czy to jest taki priorytet ,jesli kupujesz motor w benzynie z dosc mocnym jak na polowke silnikem,ja nastawilem sie na przyjemnosc z jazdy,autko zwinne ,zawieszenie super zestrojone ,zakrety pokonuje z lekkoscia.Atych polowek 1.6 105 km jest tak malo bo wydaje mi sie ze nie bylo ich w polskich salonach .pozdr
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”