Posiadaczek Polówki stałem się jakieś 3 miesiące temu. Przez ten okres zajmowałem się sprzedażą tego pierwszego (smart fortwo - foto na dole). Cabrio zostało sprzedane i zająłem się VW. Polo kupione na niedługi okres czasu (rok, może półtora) dlatego nie będzie wodotrysków... bez air'a, gwintu na 3 cm 11 calowych felg itd.
Model: Polo 6N
Silnik:1.4 AEX
Moc: 44 kW - 60 KM
Urodzony:1997r.
Zawias:Seria
Układ Hamulcowy:Seria
Nadwozie:3D Open Air
Audio: radio Sony GT450u
skrzynia Alpine na wzmacniaczu Magnata w mostu
Wyposażenie (bida pany :niewiem: )
-Wspomaganie
-Szyberdach
-2x Airbag
-ABS
Zmiany:
Znaczki w czerni...
Oznaczenia out
Nowe dywaniki :crazy:
Plany:
jakieś są, nie lubię dużo mówić. Generalnie auto będzie robione w tonacji zielono-czarnej.
W tym momencie czekam na springi -4cm od forumowicza. Są też już w garażu siakieś felgi.
Rzeczy do zrobienia prima sort to pokrzywiony tylni zderzak i lekka ruda na drzwiach kierowcy.

A tu mojej poprzednie autko przed i po

Oprócz lekkiego podłubania czasem przy aucie, zajmuję się hobbystycznie szeroko pojętym detailingiem. Pranie tapicerek, korekta lakieru, woski, preparaty hydrofobowe itd. Polo w tym momencie czeka na kilka ważniejszych spraw a później kolej na niego.
Jeszcze raz witam!

auto jest jako przejściowe. Planuje coś innego, ale to dopiero pod koniec przyszłego roku albo na wiosnę jeszcze następnego. Do tego czasu trzeba coś podziubać  ;-)
 auto jest jako przejściowe. Planuje coś innego, ale to dopiero pod koniec przyszłego roku albo na wiosnę jeszcze następnego. Do tego czasu trzeba coś podziubać  ;-)