[6n2] przekaznik świec żarowych ( polo III 1.9 sdi 00r)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

T
TADEK
Newbie
Newbie

[6n2] przekaznik świec żarowych ( polo III 1.9 sdi 00r)

Post autor: TADEK »

Witam. Mam taki problem mianowicie moja polówa nieraz traci checi do wspułpracy...... niechce zapalić tak jakby nie było paliwa a kiedy dobiore sie do przeaznika świec i go wyciągne z gniazda i ponownie wsadze to problem znika.... co to może być? warto dodać że czsem szarpie i gaśnie i świeci sie żółta kontrolka (spreżynka miga) i właśnie podczas załączania sie tej kontrolki samochod szarpie lub gasnie pojeżdze tak np.tydzień i kontrolka sama znika na jakiś czas..... prosze o pomoc a może ktoś miał taki problem. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

ja mam ten problem - do dziś nie rozwiązałem :) Zawsze gdy chce jechać do elektryka samochód przestaje mi wariować i działa normalnie jakieś 4-5 miesięcy a potem znów z tydzień się gniewa... ;) Co raz bardziej myślę ze ma mózg kobiety...
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
T
TADEK
Newbie
Newbie

Post autor: TADEK »

To jest troche wqrwiajace....... a niech zacznie wariować podczas wyprzedzania :bomb: Ja stawiam na przekaznik świec ale nie ma zamieników a serwis 200 pln-ów chce a jak kupie i nic nie da......... czekam aż całkiem sie pogniewa to sie wezme za to.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

Ja to samo robię - czekam :) Jak by się coś działo zmieniło na pewno dam znać :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”