Jak w temacie mam polo 6n, a kumpel ostatnio rozbił felicie (lewy przód) i chce ją zezłomować bo nie opłaca się jej robić. Dał mi wolną rękę i powiedział, że mogę brać z niej co chce. Więc stąd moje pytanie, co pasuje ze skody do polo 6n. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
@bleah dzięki wielkie. w między czasie dowiedziałem się że pasuje pompa wspomagania, cewka zapłonowa, przepustnica, pompa wody,termostat,czujnik stukowy, zaciski hamulcowe, sprężarka klimatyzacji,rozrusznik, alternator, pompa wtryskowa, chłodnica + wetylator, bębny, air bag z kierownicy.
Tak tamte 1.3 mono i wielopunkt miały np łańcuszek i inne moce, chodź jerzdżę ADXem i czasem 1.3 68km to nie ma wg mnie porównania w zbieraniu się Poli a Felicji, w sensie na plus VW ale to już poza tematem
Kolega qbeq ma w 100% rację W Felach jest ten sam silnik co i w Favoritce tylko na wtrysku a nie na gaźniku Występowały dwie wersje MPI- wielopunktowy wtrysk i SPI jednopunktowy wtrysk a potem były już silniki VW czyli znany każdemu 1,6