gdze sa korki do konserwaci progow w polo??

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
pawel18hy
Raczkujący
Raczkujący

gdze sa korki do konserwaci progow w polo??

Post autor: pawel18hy »

hej koledzy ost szukałem u siebie gdzie są korki do progów żeby je zalać planem do konserwacji może macie jakieś zdjęcia tego i gdzie mam ich szukać :niewiem: z gory dzeki
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Opcje są 2, korek z tyłu progu wewnątrz tylnego nadkola, albo wstrzyknięcie przez 3 otwory odpływowe które są na styku progu z podłogą
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

polecam nadkola przednie odkręciłć wyrzucić z 2 łopaty piachu umyć wysuszyć i też zakonserwowac- od tego gniją i progi i błotniki
Awatar użytkownika
qwertypol
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: qwertypol »

[quote=""damianese""]polecam nadkola przednie odkręciłć wyrzucić z 2 łopaty piachu umyć wysuszyć i też zakonserwowac- od tego gniją i progi i błotniki[/quote]

potwierdzam, robiłem to ostatnio i miałem tam pełno syfu + zaczątki rdzy, ale oczyściłem i zakonserwowałem
Awatar użytkownika
lukasz6oo
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: lukasz6oo »

[quote=""qwertypol""][quote=""damianese""]polecam nadkola przednie odkręciłć wyrzucić z 2 łopaty piachu umyć wysuszyć i też zakonserwowac- od tego gniją i progi i błotniki[/quote]

potwierdzam, robiłem to ostatnio i miałem tam pełno syfu + zaczątki rdzy, ale oczyściłem i zakonserwowałem[/quote]

Jest to baloczka nie tylko 6n ale np golfy mk3/4 bory itd maja z tym syfem problem ostatnio czwórke widziałem która miała juz zgnity błotnik ,próg,i róg drzwi .Ewidentnie pomógł w tym zbierający się syf ,który trzyma wilgoć.
RUMAK
Awatar użytkownika
Lodzio525
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Lodzio525 »

[quote=""lukasz6oo""]Jest to baloczka[/quote]

Jest to zaniedbanie modyfikatora, dla zwykłych osób to ch..uj ale jak juz dzialasz i dbasz to warto miec te mijsca na stałej uwadze... Co nie zmienia faktu ze po zakupie

[quote=""lukasz6oo""]wyrzucić z 2 łopaty piachu[/quote]

Pod warunkiem ze nie jest juz za pózno ;)
[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 28&t=14553]Moje Tornado Red/Black Polo ]
-------------------------------------------------------
Kozienice 10r.
Wilcze Laski 10r.
Pławniowice 10r.
Ślesin 11r.
Przełazy 11r.
Dzierżązna
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”