Witam mam pytanie odnosnie tylnych szyb czy da sie dokupic te gumową uszczelke co idzie w koło szyby ? bo po wycieciu szyby stara jest rozcieta na pół wiec sie nie nada , czy moze ta uszczelke kupuje sie razem z cała szyba ?
Ale tylne szyby sa wklejane w 3D, tak mi sie wydaje, na uszczelkach byly w 2F. A jesli to Twoj samochod w Avatarze to masz 3D. Wiec tam jest klej a nie uszczelka.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
Nie wiem jak w polo ale w Golfie mk3 3d wokół szyby jest pierścień gumowy mimo, że szyba jest wklejana, cuś ala maskownica. Tu podejrzewam, że też jest taki, szukałbym w ASO lub zakładach zajmujących się szybami. Pytałem się w ASO coś takiego do przedniej szyby (na górze) do mk3 to kosztowało 50 zł.
[quote="jhosef"]Nie wiem jak w polo ale w Golfie mk3 3d wokół szyby jest pierścień gumowy mimo, że szyba jest wklejana, cuś ala maskownica. Tu podejrzewam, że też jest taki, szukałbym w ASO lub zakładach zajmujących się szybami. Pytałem się w ASO coś takiego do przedniej szyby (na górze) do mk3 to kosztowało 50 zł.[/quote]
dokładnie szyba klejona ale jest taka gumowa obwódka , bede pytał w aso chociaz w etece nie ma
PiterVR6 w ASO te uszczelki występują tylko z szybami są do nich jakoś przymocowane.
Więc podjedź do pierwszego lepszego zakładu zajmującego się wymianą szyb samochodowych i tam Ci sprzedają taką uszczelkę w metrach, później jakoś dyskretnie będzie trzeba to połączyć w najmniej widocznym miejscu