Dzięki za słowa otuchy i sprowadzenie mnie na ziemie ;] Niestety nie znam się na mechanice samochodowej, w motoryzacji odnajduje sie jedynie w kwestiach wizualnych...
[quote=""shao""]Warto wziac pod uwage fakt, ze maglownica to jeden z tych elementow, które lepiej żeby działaly

254kkm to jeszcze nic takiego. [/quote] Mam juz takie stuki ze robi sie niewesoło, a polo ciągle w ekspoatacji okolo 550km tygodniowo robie.
[quote=""shao""]Jezeli zregenerujesz magiel to bedziesz mial spokoj do konca dni swojego auta, a przynajmniej nie bedziesz mial stracha, ze kiedys nie skrecisz albo cos w tym guscie.[/quote] Regeneracja kosztuje 350zł, a kolega picksar pisze, że można zdobyć sprawną używaną za 70zł.. to jednak robi różnicę. Za cene regeracji moge kupic 5 uzywanych - mimo ze po regenracji bede mial pewnosc ze do konca dni auta nie bede mial z tym problemu to jednak skusze sie na sprawną uzywaną

nie wiadomo ile jeszcze pojeżdżę polówką.
[quote=""picksar""]Przecież maglownicę możesz kupić sprawną używkę za około 70zł. Jak coś to u mnie w garażu leży sprawna.[/quote]Niestety nie potrafię znaleźć na internecie używanych maglownic do polo 86c. Wyślę Ci wiadomość w sprawie kupna maglownicy. Dzięki