Nazywam moje auto nie bez powodu moim kumplem bo według Karty Montage-Anweisung ktorą jakimś dziwnym trafem znalazłem zakamuflowaną pod dywanami w aucie auto zeszło z tasmy produkcyjnej 8maja 1991 r a ja ur się 21maja 1991 tak wiec nie bezpodstawnie mówie na niego kumpel.
Tak więc dalej bez zbędnej gadki.
Auto posiadam juz od 7 miesięcy a w kraju jest gdzies od koło 1,2 roku.
Model - 86c2f coupe 1991r maj 08
Silnik - 1.3 AAV 55KM==>>1.3 3F 75KM
Wnetrze: Style

Uploaded with ImageShack.us

na takie z polo GT

Tak jak pierwsze rzuca się w oczy to mam zmieniona kiere i gałke od biegów. Znalazłem je w piwnicy bo poprzednio mia ł je mój tata w Corradzie a ja tewraz je zaadaptowałem do polo ale dopiero je dałem po wsadzeniu tych spotrowych foteli bo według mnie ta kiera i gałka nie pasowała do tego wnętrza co orginalnie było. Kiera ma dokładnie tą samą średnice co orginalna.

A tu daje pozostałe zdjęcia mojego POLO:

doszedl nowy fant. zmienilem sie z wojkiem na tylnie lampy i mam teraz dymione wkoncu

i polo juz cale siedzi nizej o -40/-40

25.02.2012
Dobra polo juz po swapie aktualnie wyglada auto tak

A tak wyglada komora silnikowa po swapie na 3F

Plany:
Stworzenie z tego zwykłego CL-a wersji GT
- Zmienienie podsufitki na czarna bo moja jest juz zabrudzona i uszkodzona powaznie w 2 miejscach;
- Licznik z obrotkami; ==>ZROBIONE
- Zmiana tylnich lamp na te z gt dymione (musze z wójem pogadać czy się nie zamieni bo on ma w zwykłym cl-u dymione); ==>ZROBIONE
- Porządne fele na lato (mam juz ciekawe na oku);
- Zmienienie tylnej pólki na czarną (Lub dorwać taki czarny materiał); ==>ZROBIONE
- I jeśli bóg da to kupienie silnik 3F 75KM; ==>ZROBIONE
Zapraszam do komentowania i podsuwania pomysłów