Kupić podłokietnik do Polo??

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Hemig
Newbie
Newbie

Kupić podłokietnik do Polo??

Post autor: Hemig »

Siema Ziomki.

Zastanawiam się nad kupnem podłokietnika do mojej "niebieskiej strzały" Ostatnio robię mnuuuuustwo kilometrów i zastanawiam się nad umileniem podróży dla mojej prawej ręki:-) Tak na serio. Powiedzcie mi czy ktoś montował u siebie podłokietnik i jaki model. Na allegro jest tego pełno i też taka sama rozbieżność cenowa. Może ktoś coś dobrego poleci. No i oczywiście co z montażem?? trza wkrętami w blachę wiercić??

Pozdrawiam i życzę udanego majowego weekendu:-)
P
Preacher
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Preacher »

Cześć, ja podłokietnik kupiłem na allegro (już nie pamiętam sprzedawcy), wziąłem pierwszy lepszy który mi się podobał, w zestawie były 4 blachy do montażu po dwie na stronę, przykręciłem to do tunela blachowkrętami, trzyma się nie lata, i wygoda jest fajna.
Awatar użytkownika
levun
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: levun »

Ja też mam... i tak się przyzwyczaiłem że bez tego nie wiem co mam zrobić z ręką :]

Polecam
hAlO
l
lukaszbaryl
Newbie
Newbie

Post autor: lukaszbaryl »

Ja też kupiłem sobie podłokietnik i jestem z niego strasznie zadowolony. Tylko najlepiej kupić taki,który sie cały podnosi do góry bo inaczej będziesz miał ciezko zapiąć pasy :-). Przykręciłem do tunelu i leży jak ulał. Ostatnio jechałem firmowym foxem to nie wiedziałem co zrobić z tą prawą ręką. Polecam podłokietnik- Piękna sprawa!
b
bewu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: bewu »

Wbrew pozorom podłokietnik to bardzo przydatna rzecz. Ważne żeby nie utrudniał z korzystania z ręcznego oraz żeby był stabilnie zamocowany. Reszta to rzecz gustu...i ceny.
t
tajpej

Post autor: tajpej »

powiem szczerze kolega ma przy golfie III i estetycznie jest nie za bardzo ale podczas jazdy jest bajka masz gdzie podziać prawą rękę :good:
w
wiciu_81
Newbie
Newbie

Post autor: wiciu_81 »

lukaszbaryl ; daj namiar na podlokietnik ktory kupiles
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

tajpej prawą rękę podczas jazdy trzymamy na kierownicy :angry2: .
Swoją drogą również się zastanawiałem, ale ostatecznie zrezygnowałem z kilku powodów:
- za wąskie polo
- nie leżę jak jadę
- mogę szybciej zmienić bieg.
Bardziej zastanawiam się nad zmianą konsoli środkowej.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
C
Ciapek01
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

prosze pokazcie zdjecia jak to wyglada :)
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”