a wiec tak , jakis czas temu zmienilem przelacznik od szyby kierowcy bo nie zawsze otwieral i bylo wpozadku a z 3 tygodnie temu wymienilem mechanizm podnoszenia szyby bo spadla , 2 dni temu jadac do pracy szyba sie otwierala chodzila bez problemu, puzniej jechalem i tez sie otwierala , wieczorem wsiadlem do samochodu i szyba juz sie nie otwiera ;/ a lewa od pasazera normalnie chodzi lecz moja prawa ani drgnie nawet zamienilem kostki na przelaczniku ale dalej to samo , moze byc ze silniczek sie spalil lub cos z modulem komfortu ?? zdazylo wam sie cos takiego prosze o pomoc
ja mialem w golfie ze 3 szyby mi sie otwieraly tylko 4 ta od kierowcy mi sie nie otwierala i wystarczyl reset kompa czyli odlaczenie akumulatora:) zacznij od tego
,,Bez strachu sie poruszam, nikogo nie unikam, chyba ze lobuzy no to unik szybko znikam"
Byl Golf III GTI XX Jahre Wloskie 16v http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=318886
Jest POLO 6N2 1.4 Match[/color]
[url=htt
Otworz drzwi
Druga zima z Polo...drugi raz pękła wiązka w drzwiach, jezdze codziennie do pracy, trochę sie to zgina, od tygodnia szybka dziala nie zawsze albo tylko w paru pozycjach drzwi. Sprawdz czy przy otwartych nie zacznie chodzić.