Jestem na forum Polo już od dłuższego czasu, a dokładnie od 15 grudnia 2009 roku. Zarejestrowałem się ponieważ byłem już zdecydowany na zakup nowego Polo 6R i szukałem kontaktów z Wami, czyli innymi miłośnikami VW Polo. 2 tygodnie później, a dokładnie 30 grudnia 2009 roku zamówiłem dla siebie mój pierwszy w życiu nowiusieńki samochodzik czyli VW Polo 6R!

Od 6 kwietnia 2010 roku jestem BARDZO szczęśliwym posiadaczem nowego Volkswagena Polo 6R z silnikiem 1.2 TSI 105KM! :yahoo: Auto zamówiłem we Wrocławiu w Motor-Polu 30 grudnia 2010. Czekałem na niego 98 dni... Masakra. Czas dłużył się niemiłosiernie ale warto było czekać. Autem jeżdżę już 10 miesięcy i 4 dni. Cały czas bardzo pozytywnie mnie zaskakuje. Co raz to odkrywam jakieś sekrety. Bardzo mi się to podoba. A oto czym jest moje ukochane auto:
Marka: Volkswagen
Model: Polo 6R
Silnik: 1.2 TSI
Moc: 105 KM
Kolor: Szary "Pepper" Metalic
Kolor tapicerki: JASNY "Livon" :yahoo:
Wersja: 5D Highline
Rok Produkcji: 2010
Wyposażenie:
Wersja auta Highline 5 drzwiowa. Pełna specyfikacja wersji Highline jest na stronie http://www.vw.pl, a że jest tego sporo więc nie ma sensu tu wszystkiego wypisywać. Z rzeczy najważniejszych wymienię jednak:

Wyposażenia dodatkowe:

- klimatyzacja z regulacją manualną "Climatic"
- system radiowy RCD 210 (zamieniony w opcjach na RCD 310)

- Park Pilot - Czujniki parkowania z tyłu
- Tempomat

- immobilizer
- funkcja dozoru wnętrza
- niezależne zasilanie (Back- up-Horn)
- czujnik przechyłu
- możliwość otwarcia pojedynczych drzwi

- 4x20 W
- 6 głośników
- odtwarzacz CD
- funkcja odtwarzania mp3 z wyświetlaniem tytułów
- podwójny tuner z anteną zintegrowaną w tylnej szybie
- gniazdo multimedialne AUX-IN
Zdjęcia z dnia odbioru:

Zdjęcia z wnętrza:

Zdjęcia po pierwszym woskowaniu:

Zdjęcia ze spotów:

Mody:

Mody w planach:

Będę na bieżąco uaktualniał informację, o postępach w modach, o eksploatacji, wrażeniach itd. :victory: