Zawieszenie problem.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

W
Wujek
Newbie
Newbie

Zawieszenie problem.

Post autor: Wujek »

Witam jestem nowym użytkownikiem i w sumie tak naprawdę posiadaczem VW Polo od jakiś 3 miechów. Przedtem jeździłem Hondami.
Stąd moje pytanie czy jeżeli kupił bym kompletne zawieszenie tj. (Amory+Springi sportowe) mógł bym je wsadzić do Polo 2F ?? Pytanie może głupie ale wiem że amorki są uniwersalne, montowania sprężyn może nie ale jak będzie komplet ?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

.. moze i wklady sa uniwersalne .. ale same amory i springi juz nie .. komplet gt cup line 700zl .. springi same wietec -40 500zl , springi gt cup 300 zl , amory gt cup 500 zl .. bilstein 500 .. wystarczy poszukac polo 86c ( 2f ma takie same :) ) .. wielu ludzi ma obnizona zawieche , i jest paru co ma gwint .. teraz na sezon jedna z firm ( nie pamietam :P ) ma wypuscic gwint do 2f w ludzkiej cenie .. niestety z mozliwoscia tylko do -60 .. atak to tylko koni ..
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
W
Wujek
Newbie
Newbie

Post autor: Wujek »

Hehe -60 by mi starczyło w zupełności :D
Miałem już Civic dowaloną na -60 tylko ona fabrycznie jest niższa i nie dało się jeździć.
W Solce na 17'' mi się opony nie mieściły :D
Hmm... a rozsądna cena to ile ? Może bym poczekał.
Ludzie mają ale chyba nie sprzedają. strasznie mało używek :(
A inwestować 800zł narazie to dla mnie trochę za duży wydatek, pod koniec roku było by spoko.
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

generalnie same springi to za 200-300 zl ( lepsze firmowki :P ) jakies noname to za 100-150 .. komplety to tak od 400zl .. szukaj na allegro , badz u nas na gieldzie :) ..springi mozna uzywki kupic .. a amory to w 70% do wymiany sa wiec amory z reguly nowe sie kupuje :) .. hhehe np bilstein b6 olejowki ( drozsze ) badz b4 gazowki (tansze).. odpusc sobie monroe ..
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”