Witam. Posiadam radio PIONEER DEH-2220UB. Moje pytanie jest nastepujące- czy jest możliwość podłączenia radia w ten sposób żeby włączało się po przekręceniu kluczyka w stacyjce? Z tego co sie orientuje mozliwe to jest jedynie gdy posiadamy w stacyjce pozycje ACC. Wiadomo że w Polo są tylko 2 pozycje- gdy kluczyk wkładamy i rozruch. Brak pozycji ACC. Daloby się podłączyć tak żeby radio włączało się gdy przekręcimy kluczyk do pozycji rozruchu? Próbował ktoś tak podłączać? Proszę o pomoc
[quote=""sabled""]Kluczykiem dopychasz metalową osłonkę zapadek/szczelinę na kluczyk i pojawia się napięcie na radiu itp.[/quote]
Ja mam tak w swojej polówce
ja mam w swojej polo jak wyżej mówicie, nie wystarczy CI tak? że wkładasz kluczyk do stacyjki i już jest napięcie? u mnie na ori kostce nic nie trzeba zmieniać/kombinować, zmieniasz tylko kable w radiu (czerwony/zółty)
tu masz zdjęcie z elektrody.pl , u mnie taka sama kostka,
jeżeli będzie Ciebie interesowała ori podłączona pod tą kostkę to napisz maila (najszybsza opcja) to podeślę Ci zdjęcia z mojego polo ( około wtorku ) samochód odpoczywa 100 km ode mnie ....