Witam, chciałbym wymienić u siebie lusterka boczne i czegoś szukam, może coś poradzicie? podeślecie linka? albo może ktoś ma na sprzedaż?
za wszelkie porady z góry dziękuję
FlaMaster
Nejlepiej według mnie wyglądają ori lusterka. Nie ma co kombinować z jakimiś uszami Shreka czy M3-look, bo te raczej nadają się do stylu zwanego Agrotuningiem
Kolega PR23M3K ma ori lusterka przerobione, tzn zwężone i nawet fajnie wyglądają, ktoś tam jeszcze zakładał od Opla Kadeta/Astry, ale tak jak JuStIcE najlepiej chyba ori wyglądają.
widziałem takie na polo... dla mnie to nie wygląda... ja wolałem się pobawić i przerobić z astry F... przynajmniej jakoś z bryłą samochodu się zgrywają.
[quote="czmc"]widziałem takie na polo... dla mnie to nie wygląda... ja wolałem się pobawić i przerobić z astry F... przynajmniej jakoś z bryłą samochodu się zgrywają.[/quote]
Ja bym sobie je odpuścił, totalna żenada te lusterka. Lepiej wyglądają te ala "łza".
Ale jak tak bardzo chcesz do uderz do kolegi kolunio21 On ma takie u siebie.
i pewnie sterczą do góry... widziałem golfa z takimi, ja bym nawet ich nie wziął jakby mi dawali... ale każdy ma gusta i robi pod siebie samochód... a za swoje z kadetta dałem 20zł... więc wygląd się zmienił, i nie zbankrutowałem ( jeszcze zostało sprzedając ori)