[quote=""lukasz6oo""]Jesli ktos jest zainteresowany to mam nowy termostat i kruciec do polo 6n za 40zł + przesyłka .Kruciec został mi po polówce a termostat ostatnio kupiłem do swojej bory ale sprzedawca zamiast do ropniaka dał mi od benzyniaka a Że nie wzełem paragonu to i nie mogłem go zwórcic .Jak cos piszcie na pw
madmax kartonik to sie w dużym fiacie lub w polonezie wkładało

.A jesli chodzi nie dogrzanie w polo wymiana termostatu i krucca powinna pomuc bo tez kiedys sie borykałem z tym problemem.To dosc czesty temat w polo pamietam ten temat był wałkowany sporo w zeszłoroczną zime i spora czesc polówek miał z tym problem.[/quote]
Poszedł priv
[quote=""gazda1981""]Mam ten sam problem i identyczne objawy jak ty...VW Polo 1.4 60KM, 1997r, 167 000 km. Podczas jazdy ponizej 70 st ºC, w miescie czy przy wolnej jezdzie 90ºC. Przestalem sie wogole tym przejmowac i zwracac na to uwage, jezdze tak juz dobre 8 000 km, spalalanie wcale nie wieksze, okolo 7,5 l na 100 km w cyklu mieszanym, ale tez mam dosyc ciezka noge...dziennie okolo 40 km robie po droodze szybkiego ruchu, srednio 100 - 120 km/h. Nie przejmuj sie tym i zostaw jak jest...[/quote]
Co do tematu to tak jak czytam ,że koś pisze żeby się nie przejmować bo ja mam zepsute i jeżdżę i jest oki to powodzenia życzę

,może następnym razem ktoś tak odpowie na twoje pytanie jak będziesz miał problem ....
Tak jak koledzy pisali termostat wadliwy bądź króciec termostatu uszkodzony
Temat poruszany na forum
Pozdrawiam