polo 1.3 kat kreci ale nie odpala

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

s
szewaa
Newbie
Newbie

polo 1.3 kat kreci ale nie odpala

Post autor: szewaa »

witam ostanio po chwilowej przerwie uruchomilem moja pole i od razu musialem wymienic termostat bo grzal sie plyn po tym zabiegu zaczely sie gorsze problemy odkad mam to auto odpalalo jak nowka z salonu jedno cykniecie i silnik chodzil po wymianie zaczelo coraz gorzej odpalac z poczatku musialem krecic z 2-3 razy az do dzis gdzie po wielu probach nie odpalil w ogle ,doszlo do tego ze podczas kolejnej proby odpalenia zaczelo mi do razu odcinac zaplon bo posiadam taki bajerek wraz z immobilajzerem dodam ze wlasnie po owej wymianie tremostatu zaczely mi takze spadac obroty na biegu jalowym gorzej niz przed wymiana prawii gasl nie raz .co to moze byc w czym szukac usterki dodam ze ako wlasnie bylem sprawdzic i nie jest jakos slabe na prostowniku pokazywalo 3 gdzie 4 to naladwoany mimo to zostawilem na noc zoabczymy niech sie podladuje. help me pls :]
t
tomasbw
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomasbw »

Witam nie wie co ty tam masz za bajerek. Ale zacznij od sprawdzenia czy przez imo nie masz problemów z odpaleniem. Jeżeli z tym będzie wszystko ok. Upewnij się czy paliwo co masz w baku nie jest stare i czy nie masz wody w baku. Zobacz jeszcze jak jest u ciebie z iskrą.
Awatar użytkownika
Dyziowaty
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Dyziowaty »

http://img651.imageshack.us/f/opisczujn ... iahal.jpg/

w pierwszej kolejnosci sprawdz halla ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”