VW Polo 6n2 by Aifam :)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Aifam88
Newbie
Newbie

VW Polo 6n2 by Aifam :)

Post autor: Aifam88 »

Siemanko :)

Jestem posiadaczem srebrnego Volkswagena Polo 6n2 3d :) Został sprowadzony z Belgii, rocznik 2000 z silnikiem 1.9D Jestem z niej zadowolony, żadnych poważnych problemów z nią nie miałem :)

- kupiłem do niej czarne kołpaki z emblematem VW :)

Obrazek

- założyłem lotkę na tylną klapę, pomalowałem ją w kolorze czarnym metalic :D oraz przyciemniłem 3 tylne szyby :)

Obrazek

Obrazek

- wymienione żarówki oświetlenia tablicy rejestracyjne na białe LEDY :)

Obrazek

Zamierzam skupić się na zmianie jej wyglądu :D
- Odkleić napis POLO, przemalować emblemat VW z tylnej klapy w kolor czarny mat :)
- zmienić dotychczasowy ori grill na chromowany :P
- zderzaki, progi
- felgi aluminiowe najbardziej pasowały by mi czarne w stylu kołpaków :P chyba że macie jakieś propozycje jakie fajne by były i oponki o niskim profilu :)
- zawieszenie Ta Technix
- przyciemnić przednie szyby od strony kierowcy i pasażera do tylu % jaka jest dopuszczalna
- szybki mam na korbkę więc wygodnie by było je zmienić na elektryczne :)
- wygłuszyć przednie drzwi matami STP lub Dynamatem :)

Jeśli chodzi o Car Audio :

- Radio SONY CDX GT31U
- Głośniki przód Hertz DSK 165
- Wzmacniacz Infinity ref. 475a
- Skrzynia Basowa Clarion SW3013B

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Aifam88""]- zmienić dotychczasowy ori grill na chromowany
- zderzaki, progi [/quote]
Jeżeli chodzi o mnie, to te rzeczy bym odpuścił. Ładniej wygląda ori grill ze znaczkiem w czarnym macie. A co do kombinacji z zderzakami, jedynym słusznym jak dla mnie modem byłoby ich wygładzenie (usunięcie i zaszpachlowanie listew). Masz za ładne auto żeby wieszać na nim jakieś szpachlexowe zderzaki :) Poza tymi planami jest ok :) Aha, i z szybami z przodu to bym nie szalał, bo to szczerze mówiąc nie wygląda za dobrze... Że tak powiem, epoka smoły na szybach minęła już :) Dużo ludzi zrywa folię z przyciemnionych szyb. Ja bym tego u Ciebie nie robił, pod warunkiem że okleisz słupki na czarno :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

Też mi się wydaje, że można te słupki okleić/pomalować na czarno i do tego tą lotkę z klapy w kolor nadwozia, bo jakoś tak dziwnie to wygląda.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”