Potrzebujemy:
-Dwie lampy

-dwa kirunkowskazy

-spray wysokotemperaturowy(czarny mat)
-spray do lamp czarny(np Motip)
-troche taśmy maskującej(papierowa)
-troche papieru ściernego
-rozpuszczalnik nitro
-silikon szklarski(klej szklarski)
Zaczynamy od rozklejenia lamp:

jezeli mamy lampy DJAUTO to rozklejają sie elegancko, lampy DEPO klejone sylikonem, na ciepło sie nie rozklejają, lampy HELLA nie doświadczyłem. Ja lampy rozklejałem na ciepło, w zlewie w domu, zalałem zlew wrzatkiem z czajnika, włożylem lampe, i po trzeciej podmiance wody zacząłem rozklejać lampy przy użyciu srubokręta płaskiego i nozyka do tapet, w trakacie rozklejania przydaje sie operator nozyka(druga osoba). Po rozklejeniu czyscimy klosz i odbłysnik z kleju. Następnie maskujemy wszystkie miejsca których nie chcemy zamalowac, czyli:

Odbłyśnik: Matujemy, odtłuszczamy i malujemy(moj spray nie wymagał podkładu):

Klosz: odtłuszczamy, malujemy(ten sam spray), malujemy tylko brzegi klosza(zdjecie jeszcze przed poprawkami

Pamietajmy zeby pomalowac równierz ten kapturek wewnatrz lampy, malujemy go od zew. strony
PO WYSCHNIECIU!!! :W miejscach w których był stary klej zarówno w odbłysniku jak i kloszu nakładamy sylikon w nie za duzej ilosci zeby nie powypływał wszędzie, ani nie w za małej zeby dobrze uszczelnił

Bierzemy kierunkowskazy matujemy je papierkiem 600-800 odtłuszczamy i malujemy sprayem do lamp.
Po wyschnieciu lamp i kierunkowskazów montujemy i cieszymy sie z efektu: