Dane
Polo 6n rok produkcji 1999
Silnik 1,4
wersja 5 d
Wyposażenie
-klimatyzacja
-elektryczne szyby
-ABS
-wspomaganie
-immobilajzer
-2 poduszki
-centralny zamek
Zmiany jakie planuje
Halogeny diodowe, alufelgi może lampy przednie i tylnie choć preferuje małe zmiany oraz chciałbym pomalowac moje polo na dwa kolory kość słoniowa i czarny zobaczymy co z tego wyjdzie
Ostatnio zmieniony 15 sie 2013, 11:49 przez michał25, łącznie zmieniany 1 raz.
ladne dobrze seryjnie wyposazone polo. plany dosc ambitne tylko konsultuj wymiany z nami zebys nie stracil pieniedzy na cos gejowego pozdro i milych modyfikacji.
DO NOT TROUBLE TROUBLE, UNTIL TROUBLE TROUBLES YOU.
Nie nie ja z mojego polo nie chce zrobic choinki tylko chce aby pozostała w stylu takim jaki jest a moje zmiany oczywiscie moge konsultować z wami wkoncu należymy do jednego grona polo Pozdrawiam
Bardzo fajnie te auta wygladaja na tych felach teraz zaczne szukać czegos takiego do mojego polo jak macie wiecej zdjec to wstawcie chetnie zobacze i jakis pomysł wezmę do swojego auta Pozdrawiam
Mam mały kłopaot jak dobrac aluski do swojego auta wiem jak alus wyglada ale nie wiem jak sie prezentuje przy polo jak mozecie to wstawcie kilka fotek swoich aut z alusami
Sądze, że te ATS-y napewno będą lepiej wyglądać niż org. stałowki, ale czy przypadkiem nie są to dwie różne epoki? Moim zdaniem bardziej podchodzą do kanciastych kadetów, poldków-borewiczów niż do w miare współczesnych obłych krztałtów 6N, nie sądzisz?